Αρχική Άλλες ειδήσεις Ευχαριστήριο μήνυμα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Iονίων Νήσων

Ευχαριστήριο μήνυμα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Iονίων Νήσων

0
astynomia

astynomia

Aισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στους κατοίκους του Νομού Λευκάδας όσο και τις θρησκευτικές, στρατιωτικές, πολιτικές, εκπαιδευτικές και λοιπές αρχές για την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία στην εκτέλεση της αποστολής μου.

 

Ελληνική Αστυνομία
Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Κέρκυρα, 16 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Iονίων Νήσων Ταξιάρχου Γεωργίου ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ύστερα από την προαγωγή μου στο βαθμό του Ταξιάρχου με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και την τοποθέτησή μου στη νέα μου θέση, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στους κατοίκους του Νομού Λευκάδας όσο και τις θρησκευτικές, στρατιωτικές, πολιτικές, εκπαιδευτικές και λοιπές αρχές για την πολύτιμη συμπαράσταση και συνεργασία στην εκτέλεση της αποστολής μου.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι οι συνεργάτες μου, αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και πέτυχαν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους πολίτες, εμπεδώνοντας πλήρως το αίσθημα ασφαλείας αυτών. Για την προσφορά τους αυτή θέλω να τους συγχαρώ δημόσια και να τους καλέσω να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους, δίπλα στους πολίτες, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που τους απασχολούν.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τα Μ. Μ. Ε. για τον αντικειμενικό και αποτελεσματικό τρόπο κάλυψης των θεμάτων αστυνομικού ενδιαφέροντος και τη συμμετοχή τους στη βελτίωση της επικοινωνίας αστυνομίας και πολιτών.

 

Προηγούμενο άρθροEqual Society: Οι εβδομαδιαίες θέσεις εργασίας
Επόμενο άρθροΗ διατροφή στις Ιδιοπαθείς Φλεγμονώδεις Νόσους του εντέρου