Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους στην Κρήτη – Επέστρεφαν από γάμο

Αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους στην Κρήτη – Επέστρεφαν από γάμο

0

Ώρες αγωνίας ζουν οι συγγενείς και φίλοι των τεσσάρων ατόμων που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου, στην Κρήτη.

Στο όχημα επέβαιναν δυο αδελφές, ο σύζυγος της μίας και η μητέρα τους. Όπως αναφέρει το cretapost.gr και οι τέσσερις είχαν μεταβεί στη Μεσαρά καλεσμένοι σε γαμήλια εκδήλωση συγγενικού τους προσώπου και το κακό τους βρήκε όταν επέστρεφαν στα σπίτια τους. Το νεαρό ζευγάρι κατοικεί στον Άγιο Νικόλαο, ενώ η μητέρα και η αδελφή της 29χρονης στις Αρχάνες.

Στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, του Λιμενικού, αλλά και Εθελοντές Σαμαρείτες, ενώ πτήσεις πάνω από το σημείο έκανε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι έρευνες ξεκίνησαν πάλι με το πρώτο φως της ημέρας, αξιοποιώντας ακόμη και drone της ΕΜΑΚ που παίρνει πλάνα από ψηλά, σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να βρεθεί κάποιο ίχνος των αγνοουμένων.

Όπως διαβεβαίωσε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «με το πρώτο φως της ημέρας, θα υπάρξει ενίσχυση, τόσο σε ότι αφορά την έρευνα στις όχθες του ποταμού, όσο και από αέρος».

Την Κυριακή, κάτοικοι της περιοχής βρήκαν ένα τμήμα αυτοκινήτου στην παραλία του Κόκκινου Πύργου, που σύμφωνα με τον κ. Λαγουδάκη, εκτιμάται ότι ανήκει στο αυτοκίνητο που αγνοείται. «Είναι η θήκη με τον γρύλο και τα υπόλοιπα εργαλεία και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ανήκει στο αυτοκίνητο που αναζητάμε. Είναι της ίδιας μάρκας με το αυτοκίνητο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση» σημείωσε ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης.

 

 

Προηγούμενο άρθροΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Δίκαιη Νίκη, Δύσκολη Συνέχεια!
Επόμενο άρθροΘΕΑΛΟΣ: Κούλουμα στην Κορωνησία