Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα «Αγριεύει» ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια (βίντεο)

«Αγριεύει» ο καιρός με πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια (βίντεο)

0

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από αύριο, Τρίτη, και έως το τέλος της εβδομάδας, καθώς ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης, που κατευθύνονται προς τα Βαλκάνια, θα επηρεάσουν και τη χώρα μας.

Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι χαμηλές θερμοκρασίες (5-6 βαθμούς κελσίου κάτω από τις φυσιολογικές για την εποχή τιμές), οι θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο και οι χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA), για σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και μετά το απόγευμα τοπικές καταιγίδες στα Δυτικά και τοπικές βροχές στα Βόρεια και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Στη Δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σήμερα από 4 έως 14 βαθμούς κελσίου, ενώ ειδικά στην Ήπειρο το θερμόμετρο θα δείξει από -1 έως 9 βαθμούς κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Προηγούμενο άρθροΣτα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες – Κατάληψη της εφορίας στις Σέρρες
Επόμενο άρθροΚαρτέρι θανάτου: Εκτέλεσαν 42χρονο με σφαίρα στο κεφάλι
WordPress › Σφάλμα

Παρουσιάστηκε ένα κρίσιμο σφάλμα σε αυτόν τον ιστότοπό.

Μάθετε περισσότερα για την αποσφαλμάτωση του WordPress.