Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Ανθρωποκυνηγητό στην Πρέβεζα

Ανθρωποκυνηγητό στην Πρέβεζα

0

al-708_26Ψάχνουν τον Αλβανό συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής.

Αστυνομικά μπλόκα στους δρόμους που οδηγούν στα σύνορα με την Αλβανία, έχουν στηθεί από το απόγευμα της Τρίτης στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του Αλβανού Λέσι, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του στην Χαλκιδική και να άρπαξε τον 4χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταζητούμενος επικοινώνησε με έναν φίλο του στην Πρέβεζα λέγοντας του ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα χωρίς να γνωρίζει κανείς ποιος θα ήταν ο προορισμός του. Η πληροφορία, έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Αστυνομία και αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Στην επιχείρηση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συμμετέχει και το Λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας, άνδρες του οποίου από την Τρίτη πραγματοποιούν ελέγχους στα πλοία για Ιταλία, ενώ μέχρι τα ξημερώματα που ξεκίνησε η απεργία της ΠΝΟ, έκαναν έρευνες και στα καράβια για την Κέρκυρα. Παράλληλα, κλιμάκια λιμενικών, κάνουν έρευνες και στις ηπειρωτικές ακτές για το ενδεχόμενο διαφυγής του Λέσι με σκάφος προς την πατρίδα του.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθροΔείτε φωτογραφίες από το χιονισμένο χωριό της Εγκλουβής
Επόμενο άρθροΕρώτηση του Θαν. Καββαδά για επαναφορά των 100 δόσεων για τους σεισμόπληκτους