Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας

Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας

oi isxiroi exofyllo small

Κυκλοφόρησε η νέα επιχειρηματική έκδοση από την DIRECTION.

«ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»

Κυκλοφόρησε η νέα επιχειρηματική έκδοση «ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», από την DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. με την ευγενική χορηγία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

oi isxiroi exofyllo

Για πρώτη φορά σε μια έκδοση παρουσιάζονται οι 500 μεγαλύτερες εταιρείες με βάση τον κύκλο εργασιών του 2010 καθώς και οι 100 πρώτες σε κερδοφορία εταιρείες για το ίδιο διάστημα, σύμφωνα με τα στοιχεία των δημοσιευμένων ισολογισμών τους. Η επεξεργασία των στοιχείων πραγματοποιήθηκε από την DIRECTION BUSINESS REPORTS.

Στην έκδοση αρθρογραφούν οι κ.κ. Ιωάννης Παπαδάκης-Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Νότης Μηταράκης-Οικονομολόγος, Χάρης Κυριαζής-Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒ, Ιωάννης Στουρνάρας-Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ και καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Άγγελος Τσακανίκας-Υπεύθυνος Έρευνας ΙΟΒΕ και Επίκουρος Καθηγητής (υπό διορισμό) στο Ε.Μ.Π.. Φιλοξενείται συνέντευξη του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛ.ΠΕ. κου Ιωάννη Κωστόπουλου. Ακόμα υπάρχει απόσπασμα της εφετινής Έκθεσης του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κου Γ. Προβόπουλου καθώς και παρουσίαση διεθνούς έρευνας της KPMG μεταξύ ανωτάτων στελεχών πολυεθνικών εταιρειών με προβλέψεις και προτάσεις για τις κινήσεις που πρέπει οι επιχειρήσεις να κάνουν μεσούσης της κρίσης.

Στο περιεχόμενο της έκδοσης τόσο για τις TOP 500 όσο και τις TOP 100 εταιρείες παρουσιάζεται συνοπτική ανάλυση για την συνολική δραστηριότητα αυτών, Πίνακες με οικονομικά συγκριτικά στοιχεία 2010 vs 2009 (Κύκλος Εργασιών, Μικτό Κέρδος, Κέρδη προ Φόρων, Καθαρά Πάγια, Γενικό Σύνολο Ενεργητικού, Μετοχικό Κεφάλαιο, Σύνολο Ιδίων Κεφαλαίων, Σύνολο Υποχρεώσεων). Επίσης , υπάρχουν παρουσιάσεις για τους κλάδους Υγείας, Τροφίμων-Ποτών, Σουπερμάρκετ, Πετρελαιοειδών, Τεχνολογίας, Τραπεζών και Ασφαλειών με επιπλέον παρουσίαση στοιχείων για τις εταιρείες που συμμετέχουν στους προαναφερόμενους κλάδους τα Περιθώρια Κέρδους και την Σχέση Ξένων προς Ίδια Κεφάλαια. Τέλος, υπάρχει συνοπτική παρουσίαση για το προφίλ των TOP 100 εταιρειών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στάθης Κατωπόδης- Υπεύθυνος DIRECTION BUSINESS REPORTS, τηλ. επικοινωνίας: 210-7712400 (εσωτ. 259), e-mail: katopodis@direction.gr