Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα 2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

0
thlemarathonios-agaphs-esve

thlemarathonios-agaphs-esve

2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia.gr.

«2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia.gr για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος»

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας-Χορτιάτη, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του ΣΕΠΒΕ.
Με την υποστήριξη του Γραφείου Ενημέρωσης στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Θεσσαλονίκη, 4/12/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνεται ο 2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia.gr υπέρ της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, από την Εταιρεία Inventics Α.Ε. με τα διαδικτυακά της κανάλια Livemedia.gr και Livemedia.com την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012.

Ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia.gr, διάρκειας 6 ωρών (11.00-17.00), θα μεταδοθεί ζωντανά παγκοσμίως από τις εγκαταστάσεις της Ε.Σ.Β.Ε. μέσω των Livemedia.gr και Livemedia.com. Καλούνται όλοι να στρέψουν το βλέμμα τους στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και να προσφέρει ο καθένας με το δικό του τρόπο, τη σκέψη του και τη βοήθειά του, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στον Τηλεμαραθώνιο.

Στον ίδιο χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα εξελίσσεται η καθιερωμένη Εορταγορά της Ε.Σ.Β.Ε συνοδευόμενη από μουσική, χορό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Συράκη, ενώ θα δώσουν το παρών σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, καλλιτέχνες από διάφορους τομείς, αθλητές, εκπρόσωποι φορέων, φίλοι και υποστηρικτές της προσπάθειας. Όλοι μαζί ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό: τη συμπαράσταση στα άτομα που έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή αλλά και ανάγκη για καθημερινή στήριξη και αγάπη.

Το σύνολο των εξόδων του Τηλεμαραθωνίου θα καλυφθεί από την Inventics Α.Ε. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί αποκλειστικά υπέρ των αναγκών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και γι’ αυτόν τον λόγο η κατάθεση γίνεται στους λογαριασμούς τραπέζης της ΕΣΒΕ, η οποία έχει αδήριτη ανάγκη από την ουσιαστική συμβολή όλων μας για τη συνέχιση της λειτουργίας της..

Όλοι μαζί μπορούμε!
Ένα sms κόστους 1€ + ΦΠΑ αλλά με τεράστια αξία!
Στείλτε SMS τη λέξη ΕΣΒΕ στο 19059 από την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012
Χρέωση ανά SMS 1€ +ΦΠΑ 23%

Δωρεές μπορούν να πραγματοποιούνται με κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Παρακαλούμε όπως αναγράφονται στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο καταθέτη και η αιτιολογία “Τηλεμαραθώνιος”, ώστε να εκδοθούν τα αντίστοιχα παραστατικά από την ΕΣΒΕ:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ | Εθνική Τράπεζα: 251/656512-30
(IBAN: GR6101102510000025165651230), SWIFT BIC: ETHNGRAA

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ | Αγροτική Τράπεζα:
4860100119114 (IBAN: GR6604323460004860100119114), SWIFT BIC: ABGRGRAA

Προηγούμενο άρθροΧριστούγεννα στο Εμπορικό Κέντρο “The City”
Επόμενο άρθροΚαμία απόλυση αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων