Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Καλαμάτα: Επτά συλλήψεις για τον θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

Καλαμάτα: Επτά συλλήψεις για τον θάνατο του εικονολήπτη στον σαϊτοπόλεμο

0

Σοκ, θλίψη και οργή έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο τραγικός χαμός του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου στην Καλαμάτα, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη επτά ατόμων, εκ των οποίων οι έξι φέρονται να ήταν στην ομάδα εκείνη, από την οποία εκτοξεύτηκε η σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο έβδομος συλληφθείς είναι ένας δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εναντίον τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του ειδησεογραφικού site Messinia News. Ως οπερατέρ είχε συνεργαστεί με πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι αρχές πρόκειται να εξετάσουν όλο το υλικό από τα βίντεο που έχουν τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου. Μεταξύ αυτών, και το βίντεο από τη live μετάδοση που έκανε ο ίδιος ο εικονολήπτης και στο οποίο φαίνεται να εκσφενδονίζεται η σαΐτα, που τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Δείτε εδώ το βίντεο από τον τραυματισμό του 53χρονου και τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα των συναδέλφων του, όπως δημοσιεύονται στο messinianews.gr

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑνάσταση με βεγγαλικά στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδας
Επόμενο άρθροΜετά την Πρωτομαγιά ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις