Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Μαρτυρία δίνει νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας

Μαρτυρία δίνει νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας

0

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στις αστυνομικές αρχές φαίνεται πως ενισχύει τις καταγγελίες της οικογένειας της 22χρονης κοπέλας, ότι ο θάνατός της δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογενείας  Αντώνης Ξυλουργίδης, αυτόπτης μάρτυρας εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε ότι δίπλα στη νεκρή φοιτήτρια είδε δύο νεαρούς να αναζητούν ένα usb (στικάκι).

Κατά τον κ. Ξυλουργίδη, ο συγκεκριμένος μάρτυρας περιγράφει τα ακριβή χαρακτηριστικά των δύο ανδρών που δήλωσε ότι είδε να βρίσκονται δίπλα στην 22χρονη, ενώ η κατάθεσή του διαβιβάστηκε ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η Λίνα Κοεμτζή, έχασε τη ζωή της με τραγικό τρόπο στις 28 Νοεμβρίου του 2016, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι αρχές αντιμετώπισαν το περιστατικό ως αυτοκτονία, ωστόσο η επιμονή και οι καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι το παιδί της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η μητέρα υποστηρίζει ότι κάποιοι απείλησαν την κόρη της ότι θα δημοσιοποιούσαν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.
 

Προηγούμενο άρθροΛευκάδα σήμερα
Επόμενο άρθροΚατερίνα Καββαδά:Οι ‘’δήθεν’’ πρωτιές του Δημάρχου Μεγανησίου