Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Άγρια συμπλοκή οπαδών στο Μεσολόγγι

Άγρια συμπλοκή οπαδών στο Μεσολόγγι

0
epeisodia-mesologgi7-800x495

epeisodia-mesologgi7-800x495

Σοβαρά τραυματισμένος 20χρονος Αρτινός.

Δραματικές διαστάσεις αρχίζει να παίρνει η υπόθεση με τον τραυματισμό ενός 20χρονου στο Μεσολόγγι κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην πόλη ακολουθώντας την ομάδα βόλεϊ του τριφυλλιού για φιλικά παιχνίδια στην περιοχή, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν επίθεση στα γραφεία του τοπικού συνδέσμου του Ολυμπιακού.

epeisodia-mesologgi8

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρήψη φωτοβολίδων κλπ, μεταξύ των οπαδών με αποτέλεσμα ένας 20χρονος από την Άρτα, για τον οποίο δεν έχει διευκρινστεί ακόμα σε ποιο από τα δύο στρατόπεδα ανήκε, να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από πέτρα. Η σοβαρότητα των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη είναι τόσο μεγάλη που μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Μετά τα επεισόδια πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στα γραφεία του συνδέσμου του Ολυμπιακού όπου αστυνομικοί βρήκαν κατάσχεσαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα ενώ σε αυτοκίνητο με οπαδούς του Παναθηναϊκού που έφευγαν από το Μεσολόγγι βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ένα στιλό-όπλο, κομμάτι του οποίου βρέθηκε και στο σημείο της συμπλοκής, σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

epeisodia-mesologgi10

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 16 προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, στην Αθήνα αυτή τη φορά, είχε σημειωθεί αντίστοιχη συμπλοκή ανάμεσα σε «πράσινους» και «κόκκινους» οπαδους απέναντι από τον Άρειο Πάγο.

epeisodia-mesologgi3

Πηγή: protothema.gr – Φωτογραφίες: onairnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης
Επόμενο άρθροΣήμερα η Ημερίδα του Νοσοκομείου Λευκάδας για την Κατάθλιψη