Αρχική Top Stories Μία παραλία της Λευκάδας στις 30 πιο εντυπωσιακές της Ευρώπης!

Μία παραλία της Λευκάδας στις 30 πιο εντυπωσιακές της Ευρώπης!

0
Μύλος
Μύλος

Στη λίστα με τις 30 πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ευρώπης, συμπεριλαμβάνεται και μία από τις πολλές που διαθέτει η Λευκάδα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Evening Standard.

Η εφημερίδα παρουσιάζει τις φωτογραφίες των παραλιών στους αναγνώστες, κάνοντας μία μικρή περιγραφή τους και δίνοντας κατευθύνεις ως προς το πώς μπορεί κανείς να φτάσει σε αυτές, προκειμένου να απολαύσει τα κρυστάλλινα νερά και το εντυπωσιακό τοπίο που τις περιβάλλει.

Η Λευκάδα δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ αυτή τη λίστα. Η βρετανική εφημερίδα ξεχωρίζει την παραλία του Μύλου ως μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης!

Όπως περιγράφει ο συντάκτης του κειμένου, τα νερά στον Μύλο έχουν ένα χρώμα μπλε, που γίνεται σχεδόν κυανό με την αντίθεση του κρεμ της άμμου και των βράχων που περιβάλλουν την παραλία.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι πρόκειται για μακρά παραλία, με γαλήνια κύματα και φυσική, παρθένα ομορφιά και ότι είναι προσβάσιμη με τα πόδια.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται τέσσερις ακόμη ελληνικές παραλίες: Ναυάγιο στη Ζακύνθου, Αλυκό στη Νάξο, Χόβολο στην Σκόπελο και Πόρτο Τιμόνι στην Κέρκυρα.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Υποψηφιότητας και Μέρος Συνδυασμού “ΔΙΑΥΛΟΣ “
Επόμενο άρθροΟι πολλές ώρες εργασίας συνδέονται με την εμφάνιση κατάθλιψης στις γυναίκες