Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Μπλόκο σε φορτίο με 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Ήπειρο – Δύο...

Μπλόκο σε φορτίο με 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Ήπειρο – Δύο συλλήψεις

0

Στη σύλληψη δύο ατόμων για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, προχώρησαν αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, το πρωί της Παρασκευής, συνελήφθησαν στο Ράγιο Θεσπρωτίας ο 40χρονος Έλληνας και ο 36χρονος αλλοδαπός, καθώς στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν , 99 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 102 κιλών και 590 γραμμαρίων. Τα δέματα ήταν κρυμμένα στο χώρο των αποσκευών καθώς και στα πίσω καθίσματα.

Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 36χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν συνεργών τους, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

 

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσε ο Χατζής στον Οδυσσέα Νυδριού
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ: Γιατί θα καθυστερήσει η πληρωμή Ιουνίου για το πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα