Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Νεκρός βρέθηκε στη φυλακή ο Θεόφιλος Σεχίδης – Είχε «ξεκληρίσει» την οικογένειά...

Νεκρός βρέθηκε στη φυλακή ο Θεόφιλος Σεχίδης – Είχε «ξεκληρίσει» την οικογένειά του

0

Την τελευταία του πνοή, στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, άφησε ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο άνθρωπος που είχε «παγώσει» το πανελλήνιο το 1996, όταν αποκαλύφθηκε ότι σκότωσε με φρικτό τρόπο πέντε μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ισοβίτης βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στα λουτρά του ψυχιατρείου, από συγκρατούμενούς του. Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες θανάτου του 46χρονου παραμένουν άγνωστες.

Ο Θεόφιλος Σεχίδης είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 1996 και είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τον πατέρα, τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά και τον θείο του, τους αποκεφάλισε, τους τεμάχισε και τοποθέτησε τους εγκεφάλους του στο ψυγείο. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως διέπραξε το φρικτό έγκλημα, γιατί πίστευε ότι τα θύματα σκόπευαν να τον δολοφονήσουν.

«Δύο-τρεις εγκεφάλους τους έβγαλα και τους έβαλα στο ψυγείο. Είχα κάποιες ψυχιατρικές και ιατρικές γνώσεις και ήθελα να εξετάσω την ανατομία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτό είναι όλο. Δεν μετάνιωσα για τίποτα, καλά έκανα. Το ένα κεφάλι ήδη είχε σπάσει, τα μυαλά είχαν βγει, οπότε γιατί να μην τα βάλω στο ψυγείο;», είχε πει τότε στους αστυνομικούς…

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια
Επόμενο άρθροΗλικιωμένη έχασε τη ζωή της από χτυπήματα ληστή