Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας για τον δράστη: Δεν μπορώ να...

Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας για τον δράστη: Δεν μπορώ να τον συγχωρέσω

0

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τον δράστη. Ας τον συγχωρέσει ο Θεός», δήλωσε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας για τον 54χρονο, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον βαρύ τραυματισμό του παιδιού του, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στο χωριό Θεσπιές.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 5:30», στο Open TV, ο πατέρας του κοριτσιού διευκρίνισε ότι «θα τον συγχωρούσα μόνο αν εμφανιζόταν μόνος του και δεν προσπαθούσε να στείλει το όπλο στην Αθήνα». Και κατέληξε λέγοντας: «Η συμπεριφορά του δείχνει πως δεν είναι σωστός άνθρωπος. Φέρθηκε πολύ άσχημα».

Νωρίτερα, ο 54χρονος άνδρας στην πολύωρη απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Θήβας είχε ζητήσει συγγνώμη, αναφέροντας ότι δεν περίμενε ποτέ πως ένας πυροβολισμός, σαν αυτόν που έκανε κατά τη διάρκεια του πασχαλινού γλεντιού, θα είχε τέτοια κατάληξη τραυματίζοντας στο κεφάλι ένα 8χρονο κορίτσι. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την μετέπειτα συμπεριφορά του, ισχυρίστηκε ότι πανικοβλήθηκε όταν έμαθε ότι από τη σφαίρα τραυματίστηκε ένα παιδί.

Μετά την απολογία του, ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο. Σύμφωνα με την απόφαση της ανακρίτριας Θηβών και του εισαγγελέα, οι τρεις περιοριστικοί όροι που τέθηκαν στον κατηγορούμενο είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παρουσία δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να μην επισκεφθεί και πάλι την περιοχή όπου εξελίχτηκαν τα συγκεκριμένα γεγονότα, δηλαδή τις Θεσπιές και το Λεοντάρι.

Την ίδια ώρα, η 8χρονη Αλεξία δίνει τη δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, διασωληνωμένη και σε βαθιά καταστολή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το οίδημα στο κεφάλι της.

 

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση  βιβλίου  «Σφακιώτες  Λευκάδας. Λίκνο  Καρδιάς »
Επόμενο άρθροΠΙΝ: Θετικά τα σημάδια για τον τουρισμό στο Ιόνιο – Περισσότερες πτήσεις από φέτος