Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Αποχώρηση-Βόμβα Δ. Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Αποχώρηση-Βόμβα Δ. Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

0
pao

pao

Κατηγορεί το θείο του Θανάση “Με πρόδωσε το αίμα μου”.

«Βόμβα» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε! Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον θείο του Θανάση, κάνοντας λόγο για ψεύτικα οικονομικά στοιχεία που του παρέδωσαν το καλοκαίρι!

«Με πρόδωσε το αίμα μου», δήλωσε ο Δ. Γιαννακόπουλος και τόνισε πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν η αιτία που αποχώρησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό. «Του χρώσταγε λεφτά και γι αυτό έφυγε», τόνισε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Υποστήριξε ότι παραδίδει εκ νέου τις μετοχές στον θείο του και δηλώνει πως αν αυτός δεν θέλει, τότε είναι αναγκασμένος να παραχωρήσει τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ή δωρεάν σε οποιονδήποτε άλλο θελήσει να τις πάρει στα χέρια του! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε την τοποθετήσή του ως εξής: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που έχω να πω. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μέχρι το 2002 η διαχείριση ήταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Από το 2002 πέρασε στα χέρια του κύριου Θανάση Γιαννακόπουλου. Ψάξαμε την τελευταία διετία για αγοραστή, δεν βρήκαμε και αποφάσισα να βγω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο, σε μια πολύ δύσκολη για την εποχή επίπεδα, γιατί ήταν δεδομένη η αγάπη της οικογένειάς μας».

Φανερά εκνευρισμένος και συγκινημένος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνέχισε: «Οταν το καλοκαίρι ζήτησα από τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τους συνεργάτες του να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά, τα στοιχεία που μου δόθηκαν ήταν ψεύτικα. Σήμερα πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και είδα την πραγματική εικόνα. Σας λέω λοιπόν ότι ο κ. Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του χρωστούσε πολλά λεφτά, πολλούς μισθούς και δεν μίλησα ποτέ γι αυτό! Υπάρχουν αποδείξεις, δεν είναι ενδείξεις, αλλά αποδείξεις και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τις θελήσει… Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησε η διοίκηση του Θανάση Γιαννακόπουλου».

Και συνέχισε, λέγοντας το «αντίο»… «Πολλοί από ‘σας κάνατε ανελέητο πόλεμο στη νέα προσπάθεια και σε εμένα και στην ΚΑΕ και πολλοί με κατηγόρησαν ότι έδιωξα τον Ομπράντοβιτς, αλλά είναι ώρα να ακουστεί η αλήθεια. Είμαι 38 ετών, έχω δυνάμεις για να παλέψω, αλλά δεν δέχομαι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Δυστυχώς, όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό! Ας έρθει ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος να πάρει τις μετοχές κι αν δεν τις θέλει τις επιστρέφω στον Ερασιτέχνη όπου ανήκουν. Οποιος ενδιαφέρεται είμαι εδώ να τις παραχωρήσω, δωρεάν βεβαίως».

Μετά το τέλος των δηλώσεών του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να δεχτεί ερωτήσεις και αποχώρησε από την αίθουσα δακρυσμένος.

Το βίντεο της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

http://www.youtube.com/watch?v=aUrjj_zbzoQ

Πηγή: sentragoal

Προηγούμενο άρθροΝέα επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Επόμενο άρθροΔεν είχαν κάψει οι κουκουλοφόροι το Sprider αλλά οι ιδιοκτήτες του!