Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Πολίτης ακινητοποίησε ληστή σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα

Πολίτης ακινητοποίησε ληστή σήμερα το πρωί στην Πρέβεζα

0
silipsi2

silipsi2

Θύμα μια ηλικιωμένη που πήγαινε στο φαρμακείο.

Ένας νεαρός ο οποίος έδειξε θάρρος αλλά και ανθρωπιά είναι ο πρωταγωνιστής ενός περιστατικού που συνέβη σήμερα στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί λίγο πριν της 11:00 ένας Αλβανός αφαίρεσε από ηλικιωμένη κυρία η οποία περπατούσε αμέριμνη στον δρόμο την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο αφού πήρε την τσάντα της κυρίας προσπάθησε να διαφύγει στα στενά ενώ η κυρία άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη επί της οδού Καρυωτάκη στην Πρέβεζα και εκείνη την στιγμή από το σημείο διέρχονταν ένας νεαρός με το μοτοποδήλατό του, ο οποίος ακούγοντας τις φωνές κατάλαβε αμέσως γι αυτό που είχε εξελιχθεί πριν λίγο και σύμφωνα με τις υποδείξεις της κυρίας, δεν δίστασε στιγμή και μέσω άλλης οδού κατάφερε να βγει μπροστά στον δράστη.

Χωρίς να διστάσει στιγμή μπήκε μπροστά του και τον ακινητοποίησε ενώ του πήρε την τσάντα που πριν λίγο είχε κλέψει και την έδωσε στην κυρία η οποία είχε φτάσει στο σημείο της “σύλληψης”.

Ο νεαρός από την Πρέβεζα κράτησε τον Αλβανό δράστη έως ότου έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι και του πέρασαν χειροπέδες.

silipsi1

Στο σημείο βρέθηκαν επίσης και άνδρες της ασφάλειας Πρέβεζας καθώς και ασθενοφόρο αφού ο Αλβανός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι κατά την πτώση του από το ποδήλατο.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στο ελαφρύ τραύμα του, οδηγήθηκε κρατούμενος στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

Η κυρία, εμφανώς ταραγμένη, εκείνη την ώρα πήγαινε στο φαρμακείο προκειμένου να αγοράσει τα φάρμακά της, μας περιέγραψε όλο το σκηνικό, τονίζοντας ότι ευτυχώς δεν κρατούσε δυνατά την τσάντα αλλιώς ο δράστης θα την είχε ρίξει στον δρόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Πηγή: pamepreveza

Προηγούμενο άρθροΝέα ήττα για τη Δόξα
Επόμενο άρθροΈρευνα για τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών στους μαθητές της Λευκάδας