Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Για 1,5 μήνα αγνοούσαν ότι είναι εκατομμυριούχοι!

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Για 1,5 μήνα αγνοούσαν ότι είναι εκατομμυριούχοι!

0

Με ενάμιση μήνα καθυστέρηση, λύθηκε τελικά το μυστήριο με τον υπερτυχερό του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου, που κέρδισε 2 εκατομμύρια ευρώ!

Μεγάλος νικητής είναι ένα ζευγάρι από την Αθήνα, που όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, είχε ξεχάσει το τυχερό λαχείο μέσα σε ένα συρτάρι…

Η ιστορία τους έχει ενδιαφέρον. Ο σύζυγος έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό και καθώς δεν μπορούσε ο ίδιος να αγοράσει Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, ζήτησε από τη γυναίκα του να αγοράσει δύο, με λήγοντα αριθμό οκτώ.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, όμως, παρασυρμένοι από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, ξέχασαν ότι είχαν ποντάρει στην τύχη τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από μερικές ημέρες, καθαρίζοντας το σπίτι, η γυναίκα ανακάλυψε τους δύο λαχνούς μέσα στο συρτάρι ενός τραπεζιού. Χωρίς να μιλήσει με τον άντρα της, που εξακολουθούσε να λείπει στο εξωτερικό, επισκέφτηκε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ της περιοχής της, όπου και διαπίστωσε ότι το ένα από τα δύο λαχεία κέρδιζε 2 εκατομμύρια ευρώ!

Η ίδια αποφάσισε τελικά να συγκρατηθεί και να μην αποκαλύψει το νέο στον άντρα της τηλεφωνικώς, αλλά να περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να του ανακοινώσει ότι πλέον η ζωή τους έχει αλλάξει!

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤι προβλέπει η συμφωνία για την προστασία της πρώτης κατοικίας
Επόμενο άρθροKaty Perry-Orlando Bloom: O αρραβώνας και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι