Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού – Αποκαλύψεις από...

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού – Αποκαλύψεις από την Αγγελική Νικολούλη – ΒΙΝΤΕΟ

0

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, που εξιχνίασε η αστυνομία.

Ο Δημήτρης Γραικός, που είχε εξαφανιστεί από το 2016, δολοφονήθηκε από έναν 46χρονο έμπορο, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Το άγριο έγκλημα τελέστηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στα σφαγεία της Χαλάστρας.

Ο άτυχος επιχειρηματίας

Ο δράστης αφού σκότωσε τον επιχειρηματία, έθαψε τη σορό του και το αγροτικό του αυτοκίνητο, που εντοπίστηκαν με τη βοήθεια εξειδικευμένης ομάδας επιστημόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος της ηλεκτρικής τομογραφίας που είχε εφαρμοστεί και σε έρευνα στο λόφο «Καστά» της Αμφίπολης.

Επιστημονική ομάδα του ΑΠΘ, λόγω της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας που διαθέτει στην γεωφυσική επισκόπηση του εδάφους, κλήθηκε να συνδράμει στην αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό του θαμμένου αυτοκινήτου και η «σάρωση» που πραγματοποίησε στην περιοχή με ειδικές συσκευές υπήρξε καθοριστική στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το βίντεο της ΕΛΑΣ με τις έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό της σορού και του αυτοκινήτου του Δημήτρη Γραικού

Νέες αποκαλύψεις από το «Φως στο Τούνελ»

Καταλυτικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και προσωπικά η Αγγελική Νικολούλη, που από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του επιχειρηματία και για 2,5 ολόκληρα χρόνια, δεν σταμάτησε στιγμή τις έρευνες για την αποκάλυψη της αλήθειας.

Στη χθεσινή εκπομπή προβλήθηκε αποκαλυπτικό αμοντάριστο υλικό της πολύμηνης έρευνας  της δημοσιογράφου, που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, η Αγγελική Νικολούλη αιφνιδίασε τον έμπορο που κατ’ ομολογία του σκότωσε και έθαψε τον επιχειρηματία. Ένα μήνα πριν το «Τούνελ» βρέθηκε ξανά στην μονάδα του εμπόρου μαζί με τον αδελφό του θύματος. Σοκ προκάλεσε η εικόνα του Νίκου Γραικού που έψαχνε στο χώρο της μονάδας για να βρει τον ιδιοκτήτη της και εκεί ήταν θαμμένος ο αδελφός του. Ο διάλογος μεταξύ του ίδιου και του εμπόρου που προβλήθηκε για πρώτη φορά, προκάλεσε οργή στους τηλεθεατές.

Δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, anikolouli.gr

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ επαφή των παιδιών με τη φύση «εγγυάται» την καλή τους ψυχική υγεία όταν ενηλικιωθούν
Επόμενο άρθροΕξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου