Αρχική Ειδήσεις Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων.

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων.

0
dav

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Συνεργασία Περιφερειακής Διεύθυνσης  Εκπαίδευσης με τους Ιατρικούς Συλλόγους Ιονίων Νήσων.

Η Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την Παρασκευή 25-09-2020,  τηλεδιάσκεψη με θέμα: “Συνεργασία ΠΔΕ, Δ/ντών Εκπαίδευσης και Ιατρικών Συλλόγων Ιονίων Νήσων για την ενημέρωση covid-19”.
Στην τηλεδιάσκεψη ελαβαν μέρος οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου, καθώς και οι Πρόεδροι/Εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων των 4 νησιών. Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, κ. Πέτρος Αγγελόπουλος. Συζητήθηκε η κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία των νησιών του Ιονίου, οι απόψεις και οι στάσεις μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Στόχος η συνεργασία μεταξύ Σχολικών Μονάδων, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με τους Ιατρικούς Συλλόγους κάθε περιοχής. Η πρόληψη και η  αντιμετώπιση των περιστατικών μας αφορά όλους.
Οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν με τους Δ/ντες Εκπ/σης, τους εκπαιδευτικούς υπεύθυνους covid-19, τους Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων, τους  εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων – Κηδεμόνων και τους Πρόεδρους των Ιατρικών Συλλόγων.
Καλή δύναμη στο έργο όλων!

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Λιάκος στα «ΝΕΑ»: Τι πραγματικά εννοούσα για τη φωτιά στη Μόρια
Επόμενο άρθροΕπιμελητήριο Λευκάδας: Ανακοίνωση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την Καρδίτσα.