Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Το ινκόγκνιτο ταξίδι του «Mr Facebook» στην Ελλάδα

Το ινκόγκνιτο ταξίδι του «Mr Facebook» στην Ελλάδα

0

Από την Αθήνα μέχρι τη Μήλο επισκέφτηκαν ο «Mr Facebook», Μαρκ Ζάκερµπεργκ και η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια του σύντομου ταξιδιού τους στην Ελλάδα, που έγινε υπό άκρα μυστικότητα και με αφορμή την 7η επέτειο του γάμου τους.

Η επίσκεψη του ζεύγους στη χώρα μας αποκαλύφθηκε την τελευταία ηµέρα του ταξιδιού, όταν ο Ζάκερµπεργκ δημοσίευσε στο προφίλ που διατηρεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία του αγκαλιά με την σύζυγό του, Πρισίλα Τσαν, από τον Παρθενώνα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», ο Αµερικανός δισεκατοµµυριούχος και η 34χρονη παιδίατρος έφθασαν στην Αθήνα το µεσηµέρι της προηγούµενης Κυριακής και αµέσως κατευθύνθηκαν στη Μαρίνα του Φλοίσβου, όπου τους περίµενε η θαλαµηγός που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους. Στη συμφωνία που έκαναν με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, είχαν ως όρο να τηρηθεί άκρα µυστικότητα από το πλήρωµα για την παρουσία του ζεύγους, καθώς και για το πρόγραµµα της κρουαζιέρας.

Πρώτος σταθµός του ταξιδιού φέρεται να ήταν η ∆ήλος, όπου ο επιχειρηµατίας και η σύζυγός του έµειναν για αρκετές ώρες και ενηµερώθηκαν για την ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήµατα στο νησί. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν τη Μήλο, όπου κολύμπησαν σε απόκρυφες, χρυσαφένιες παραλίες του νησιού και την επόµενη ηµέρα η κρουαζιέρα συνεχίστηκε στις Μικρές Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα την Τετάρτη και περπάτησε τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καταλήγοντας στο Ηρώδειο, τον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης. Είναι ενδεικτικό ότι προκειμένου να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ζάκερµπεργκ και η σύζυγος του δημοσίευσαν τη selfie φωτογραφία τους από την Ακρόπολη, λίγες ώρες προτού αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο άρθροΕλληνική έρευνα: Ο θηλασμός «θωρακίζει» την καρδιά της μητέρας
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Λευκάδα