Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ξεκινά στα Ιωάννινα η δίκη των εννέα Κρητικών

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ξεκινά στα Ιωάννινα η δίκη των εννέα Κρητικών

0
φωτο από το διαδίκτυο

Ξεκινάει σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων η δίκη για την υπόθεση του θανάτου και του καταγγελλόμενου βασανισμού του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου πρόκειται να καθίσουν εννέα νεαροί Κρητικοί, συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποίοι κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Βαγγέλη.

Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για έξι νεαρούς από τον νομό Ηρακλείου, έναν από τον νομό Ρεθύμνου, έναν από τα Χανιά και έναν ακόμη που διαμένει στη Βόρεια Ελλάδα. Όλοι οι κατηγορούμενοι είναι ηλικίας από 20 έως 24 ετών.

Οι ίδιοι πάντως οι κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Σε κοινή δήλωσή τους, μέσω των συνηγόρων τους, υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης υπήρξε φίλος τους, αλλά ουδέποτε βιαιοπράγησαν σε βάρος του.

Όπως αναφέρουν, δε, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους είναι που έχουν υποστεί «μπούλινγκ» από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΜεγαλύτερη η υποκρισία της ΝΔ για τις συντάξεις
Επόμενο άρθροAirbnb: Έως 28 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις για τις μισθώσεις του 2018