Αρχική Άλλες ειδήσεις Ελλάδα Ξεκινούν οι αιτήσεις για 962 εποχικούς Πυροσβέστες – Δείτε την προκήρυξη

Ξεκινούν οι αιτήσεις για 962 εποχικούς Πυροσβέστες – Δείτε την προκήρυξη

0

Από την Τετάρτη 8 Μαΐου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 962 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα καλύψουν παροδικές ανάγκες στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στον διαγωνισμό θα λήξει την Τετάρτη 15 Μαΐου, ενώ σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά τους και το Σαββατοκύριακο, από ώρα 08:00΄ μέχρι 15:00΄ στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. υπάρχει η δυνατότητα να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

Δείτε εδώ αναλυτικά την προκήρυξη

Προηγούμενο άρθροΚατάθεση ψηφοδελτίου της ΑΝ.Α.Σ.Α για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ανακοίνωση ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου
Επόμενο άρθροΗ Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας κοντά στους συνανθρώπους μας