Αρχική Άλλες ειδήσεις Επιλέγω ΕΠΑΛ: Ημερίδα για την επαγγελματική εκπαίδευση

Επιλέγω ΕΠΑΛ: Ημερίδα για την επαγγελματική εκπαίδευση

0

Ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας. 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας και η Σχολική Κοινότητα του 1ου ΕΠΑΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Λευκάδας σας προσκαλούν στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, στις 26-4-2017, σε Ημερίδα ενημερώσεως για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Ενδιαφέρει Γονείς, Μαθητές (κυρίως Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου), Εκπαιδευτικούς, Αποφοίτους ΕΠΑΛ, Δημόσιους Οργανισμούς, Επιχειρηματίες και Διοίκηση Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Αφορά σε μια αξιόλογη Έκθεση Έργων Μαθητών ΕΠΑΛ στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας (Τετάρτη 26 Απριλίου – πρωί 11.00΄- 13.30΄ και απόγευμα 18.30΄- 19.30΄) και σε Ομιλίες ενημερώσεως των πολιτών (19.30΄-21.00΄) για τις νέες θεσμοθετημένες προοπτικές στους αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων (πρόσβαση πλέον και σε ΑΕΙ, αναβάθμιση επιπέδου Πτυχίου ΕΠΑΛ από 3 σε 4, Μεταλυκειακό έτος Μαθητείας και απόκτηση νέου Πτυχίου επιπέδου 5, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα).

Η Ημερίδα των ΕΠΑΛ Λευκάδας συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Europe Direct.

 

Προηγούμενο άρθροΤο ξωκλήσι της Δαφνοπαναγιάς στην Καρυά
Επόμενο άρθροΠολυμηχανημα: πώς να επιλέξετε το ιδανικό για τις ανάγκες σας