Αρχική Ειδήσεις Αθλητισμός Ανάπτυξη των τάσεων στο fitnessτο 2019

Ανάπτυξη των τάσεων στο fitnessτο 2019

0

Η βιομηχανία υγείας και φυσικής κατάστασης (fitness) συνεχίζει να εξελίσσεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τώρα τα οφέλη. Αυτό η χρονιά δεν διαφέρει και εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες τάσεις φυσικής κατάστασης οι οποίες ακολουθούνται. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές προσφορές. Όπως είναι και οι προσφορές στο stoixima24.net, για διαφορετικά αθλήματα με τα οποία ο κόσμος θέλει να ασχοληθεί.

  • Διάδρομος

Ο κλασικός διάδρομος ανεβαίνει και πάλι σε δημοτικότητα, καθώς τακτικά συμπεριλαμβάνεται και σε άλλες προπονήσεις όπως Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (HIIT). Το τρέξιμο είναι πάντα μια από τις κορυφαίες μορφές άσκησης για να παραμείνετε σε φόρμα και η τεχνολογία πλέον εμπλέκεται μέσω εικονικών εφαρμογών όπως το ZwiftRun και το διάδρομο του Peloton. Και οι δύο προσφέρουν μια εικονική εμπειρία κάνοντας την άσκησή σας σε εσωτερικούς χώρους πολύ πιο ευχάριστη.

  • Συνεδρίες Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (HIIT)

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τάση στη βιομηχανία fitness είναι η αγγλική μέθοδος Υψηλής Έντασης  Διαλειμματική Προπόνηση. Πρόκειται για σύντομες συνεδρίες στις οποίες καίγεται μεγάλος αριθμός θερμίδων. Αποτελούν δε μια εξαιρετική επιλογή για όσους δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα στο γυμναστήριο. Οι συνεδρίες αυτές είναι επίσης δημοφιλής και λόγω της φιλικής φύσης τους, κάτι που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω τα επόμενα χρόνια. Αυτές οι σύντομες εντατικές ασκήσεις αποδείχτηκαν επίσης ότι προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα και με λιγότερο απαιτούμενο χρόνο, έτσι αποτελούν μια ευκολότερη επιλογή έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην αμελούν την εκγύμνασή τους.

  • Άσκηση και εργασία

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την πρωινή γυμναστική, πριν ξεκινήσουν με την εργασία τους. Πλέον υπάρχουν πολλά γυμναστήρια, τα οποία διαθέτουν κατάλληλους χώρους, στους οποίους αφού γυμναστείτε να πάρετε ένα καφέ και να δουλέψετε λίγο.Επίσης, αυξάνονται διαρκώς και οι χώροι εργασίας που προσφέρουν τμήματα εκγύμνασης, έτσι ώστε το προσωπικό τους να παραμένει ενεργό. Αυτός αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο για να διατηρηθεί ένα θετικό και ευτυχισμένο περιβάλλον εργασίας.

  • Γυμναστική στο σπίτι

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην επιθυμούν να γυμναστούν σε ένα πολυσύχναστο γυμναστήριο, οπότε η γυμναστική στο σπίτι είναι μια συνεχώς αυξανόμενη τάση εκγύμνασης. Αυτό μπορεί να γίνει ακλουθώντας εικονικά μαθήματα είτε εφαρμογές γυμναστικής μέσω του τηλέφωνό σας. Υπάρχει πλέον η επιλογή του εικονικού κόσμου με το ποδήλατο εσωτερικού χώρου Peloton, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε ανταγωνιστικά στο σπίτι σας, ενώ παράλληλα σας παρέχει και μια κοινωνική πλατφόρμα. Έτσι η γυμναστική στο σπίτι είναι διασκεδαστική, και γι ‘αυτό είναι τόσο επιτυχημένη. Υπάρχει, επίσης, το Zwift το οποίο προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες και έχει επίσης μεγάλη επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς νερό αύριο η πόλη της Λευκάδας
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η Αγωνιστική Ομάδα τοΥ Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας