Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας: Γιατί απουσιάζουμε από την αφίσα του συλλαλητηρίου;

Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας: Γιατί απουσιάζουμε από την αφίσα του συλλαλητηρίου;

0

nosokomeio

Ενημερώνουμε τον λαό της Λευκάδας ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Λευκάδας απουσιάζει από τους οργανωτές στην αφίσα για το συλλαλητήριο για την Υγεία στην Λευκάδα που αναγγέλλεται για τις 24/4/2015 διότι:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ,ΟΥΤΕ ΚΑΛΕΣΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

προκειμένου να συμμετέχει ή και να συνδιοργανώσει το αναγγελλόμενο συλλαλητήριο!Θα επιθυμούσαμε να μάθουμε τον τρόπο με τον οποίο, οι φορείς που συμμετέχουν ενημερώθηκαν,και τι προεργασίες έγιναν και από ποιους!

Άραγε όλοι οι φορείς που συμμετέχουν,γνωρίζουν τα ανωτέρω και συμφωνούν με την συνέχιση της προσβλητικής συμπεριφοράς ως προς τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας από μια μερίδα ολίγων που παρασέρνουν και τους υπόλοιπους προκειμένου να παίξουν παιχνίδια με μικροκομματικά οφέλη,εκμεταλλευόμενοι την  κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται το νοσοκομείο Λευκάδας ?

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι οι διοργανωτές της εκδήλωσης και δεν πρόκειται να καταγγείλουμε ονομαστικά, όμως σίγουρα οι φορείς που συμμετέχουν δεν νομίζουμε ότι μπήκαν στην αφίσα με ονομαστική σειρά ώστε να βρεθεί πρώτος ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου και στη δεύτερη θέση το Εργατικό κέντρο!

Όποιοι και είστε κύριοι από πίσω,το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου σε σοβαρά θέματα Υγείας δεν παίζει και πάνω απ όλα σε τέτοιες στιγμές θέτει σε δεύτερη μοίρα την κομματική ταυτότητα του καθενός!

 Λευκάδα   21/4/2015

                                        Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Λευκάδος

                   Ο Πρόεδρος                                             Ο Γραμματέας

          Αθανάσιος  Καραγιάννης                        Ιωάννης Σαρανταένας            

Προηγούμενο άρθροΣτάση εργασίας των Εκπ-κών Α-βαθμιας Λευκάδας
Επόμενο άρθροΣτάση εργασίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας