Αρχική Άλλες ειδήσεις Υγεία Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για το ΚΙΨΥ Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για το ΚΙΨΥ Λευκάδας

0
mt_gallery

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση και φωτογραφίες του Θανάση Κατωπόδη.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας η ημερίδα που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και το Κέντρο Ημέρας Λευκάδας με κύριο θέμα: Λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο ημέρας του Γ. Ν. Λευκάδας.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των φορέων για την δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου Ψυχικής Υγείας στο Κέντρο Ημέρας Λευκάδας και την ανάγκη της δημιουργίας του ΚΙΨΥ στην πόλη μας αφού οι δυσκολίες της εποχής κρίνουν αναγκαία την στηριξη των συμπολιτών μας και ειδικά των νέων ανθρώπων.

Για τον λόγο αυτό μια ομάδα ψυχιάτρων, ψυχολόγων και παιδοψυχολόγων με επικεφαλής των ψυχίατρο κ. Γιώργο Μανωλέσο θα βρίσκεται στην Λευκάδα 2 φορές τον μήνα όπου και θα συνεργάζεται με τον ψυχίατρο κ. Σκαμνέλο και την ομάδα του Κέντρου Ημέρας Λευκάδας καθώς και με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο από την ημερίδα του Θανάση Κατωπόδη καθώς και ένα βίντεο του κ. Φώτη Κουφόπουλου με τίτλο το Τρένο της ζωής.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1
Προηγούμενο άρθροΚοινοβουλευτικός έλεγχος του βουλευτή Λευκάδας
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο του Ι.Ε.Κ. Πρέβεζας