Αρχική Άλλες ειδήσεις Υγεία Τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς

Τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς

0
stithoskopio

stithoskopio

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού και του Δημάρχου επανδρώθηκαν τα Αγροτικά Ιατρεία.

Αιτία της επίσκεψης του ήταν οι υπολογιστές και οι εκτυπωτές που χρειάζονται πολλά από τα Αγροτικά Ιατρεία της περιοχής μας. Ο ίδιος Ο Υφυπουργός πέρασε από τα ιατρεία και παρέδωσε σε αυτά υπολογιστές και κατάλληλους εκτυπωτές έτσι ώστε να αρχίσει κανονικά χωρίς ταλαιπωρία η ηλεκτρονική συνταγογράφηση που είναι πλέον αναγκαία και απαραίτητη για να αγοράσει και να πάρει ασφαλισμένος τα φάρμακά του.

Στην διαδικασία αυτή συνέβαλε ενεργά και ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας. Ο Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος και το δημοτικό συμβούλιο στήριξαν αυτή την προσπάθεια και πρόσφεραν και αυτοί στην εξυπηρέτηση του πολίτη και στην διευκόλυνση τους . Ο Δήμος είναι αυτός που θα πληρώσει τις γραμμές internet που χρειάζονται για να λειτουργήσει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση στα Αγροτικά Ιατρεία.

Τα ιδιωτικά ιατρεία που πέρασε και ενίσχυσε ο Μάριος Σαλμάς με υπολογιστή και εκτυπωτή είναι τα εξής : Περιφερικό Ιατρείο Περατιάς, Πλαγιάς, Μοναστηρακίου, Παλαίρου, Αγίου Νικολάου και Τρύφου.

Να αναφέρουμε ότι το περιφερικό Ιατρείο Αγίου Βασιλείου που επίσης έχει πρόβλημα σύντομα θα επανδρωθεί και αυτό με υπολογιστή έτσι ώστε να ξεκινήσει και εκεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Πραγματικά αυτή η πρωτοβουλία του Υφυπουργού Μάριου Σαλμιά και του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Νίκου Σολδάτου δείχνουν ότι και οι δύο προσπαθούν και θέλουν να κάνουν πράγματα για να διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Πηγή : Amvrakikosnews

Προηγούμενο άρθροVideoclip των Toyfriends
Επόμενο άρθροThe Wildwind All Stars