Αρχική Άλλες ειδήσεις Κάλεσμα της ΕΛΜΕ σε συλλαλητήριο για τις Λυκειακές Τάξεις Καρυάς

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ σε συλλαλητήριο για τις Λυκειακές Τάξεις Καρυάς

0
https://www.mylefkada.gr/2013/September/elme-lefkada.JPG

https://www.mylefkada.gr/2013/September/elme-lefkada.JPG

Μετά τη μαζική κινητοποίηση, με 3ωρη στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Λευκάδας, στις 3 Νοεμβρίου και μετά τη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Καρυάς, στις 9 Νοέμβρη στην Καρυά, συνεχίζουμε δυναμικά τις κινητοποιήσεις μας για την έγκριση των ολιγομελών τμημάτων του Γυμνασίου – Λ.Τ. Καρυάς.

Η ανάλγητη στάση εκ μέρους του Υπουργείου να μην εγκρίνει τις Ομάδες Προσανατολισμού της Β ́ Λυκείου βάζει τα θεμέλια για το μελλοντικό κλείσιμο του σχολείου, υπονομεύει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών της ευρύτερης περιοχής, βάζει σε δοκιμασία τη ζωή των πληθυσμών της ορεινής Λευκάδας και δημιουργεί τεχνητές υπεραριθμίες υπονομεύοντας τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση συνεχίζουμε τον αγώνα μας καλώντας τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 5.00 το απόγευμα στον Άη Μηνά. Επίσης καλούμε όλους τους τοπικούς συλλόγους, τα σωματεία και όλο το λευκαδίτικο λαό να συμμετέχουν και αυτοί στο συλλαλητήριο και να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον δίκαιο αυτό αγώνα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Β ́ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ 108279/Δ2 ΚΑΙ Φ12/127076/Δ4 ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΛ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!

ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ στις 5.00 το απόγευμα

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Βλάχος                        Μήτσος Βάρσος

Προηγούμενο άρθροΤΑΟΛ: Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων
Επόμενο άρθροΣυνάντηση για τον καθορισμό των επόμενων δράσεων σχετικά με τα ανεπιτήρητα ζώα