Αρχική Άλλες ειδήσεις Κόσμος Αγνοείται ο Ινδός «Χουντίνι» – Βούτηξε αλυσοδεμένος στον ποταμό Γάγγη

Αγνοείται ο Ινδός «Χουντίνι» – Βούτηξε αλυσοδεμένος στον ποταμό Γάγγη

0

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την τύχη του Σανσάλ Λαχίρι, ενός γνωστού Ινδού μάγου, ο οποίος θεωρείται «μάστερ» στις αποδράσεις.

Ο Λαχίρι -γνωστός με το ψευδώνυμο «Τζαντούγκαρ Μαντρέικ» (Ο μάγος Μαντρέικ)- δέθηκε με αλυσίδες και βούτηξε στον ποταμό Γάγγη, προσδοκώντας ότι θα μπορούσε να λυθεί μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο 40χρονος άνδρας όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά και πλέον θεωρείται αγνοούμενος.

Προέβη στο επικίνδυνο αυτό σόου, μπροστά στην οικογένειά του, σε εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, αλλά σε αστυνομικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην όχθη του ποταμού.

Αφότου δεν βγήκε στην επιφάνεια του νερού κατά τον προβλεπόμενο χρόνο, ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες, όμως, μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες. «Ακόμη ψάχνουμε», δήλωσε ένας συγγενής του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Λαχίρι είχε καταφέρει μία παρόμοια απόδραση πριν από 21 χρόνια. Όπως είπε ο ίδιος, ήταν αλυσοδεμένες μέσα σε ένα γυάλινο κλουβί το οποίο πετάχτηκε στο νερό από τη γέφυρα Χοουράχ. Τότε, χρειάστηκε μόλις 29 δευτερόλεπτα για να βγει στην επιφάνεια.

Αυτή τη φορά, όμως, όπως ο ίδιος είχε παραδεχτεί  τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. «Αν καταφέρω να απελευθερωθώ, θα είναι μαγικό. Αν όχι, θα είναι τραγωδία», δήλωσε πριν από το σόου.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

Προηγούμενο άρθροΈκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και μήνυμα στην Άγκυρα για τις προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ
Επόμενο άρθροΜέσα σε 12 ώρες έπεσαν 10.000 κεραυνοί σε όλη την Ελλάδα