Αρχική Άλλες ειδήσεις Κόσμος Αποκαλύψεις του CNN: Ο Τζέιμς Μπράουν δολοφονήθηκε;

Αποκαλύψεις του CNN: Ο Τζέιμς Μπράουν δολοφονήθηκε;

0
φωτο από το διαδίκτυο

Το κεφάλαιο του θανάτου του θρύλου της funk, r&b και soul, Τζέιμς Μπράουν άνοιξε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, δημοσιεύοντας μία έρευνα που έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Η έρευνα υποδηλώνει ότι ο Τζέιμς Μπράουν μπορεί να μην πέθανε από φυσιολογικά αίτια, αλλά να δολοφονήθηκε! Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή το πρωινό της ημέρας των Χριστουγέννων το 2006, στο νοσοκομείο Emory Crawford Long της Ατλάντα, όπου εισήχθη λόγω πνευμονίας.

Το τηλεοπτικό δίκτυο χρησιμοποίησε στην έρευνά του, πάνω από 140 συνεντεύξεις διαφορετικών προσώπων και πληθώρα αρχείων από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Μεταξύ αυτών, τις αναλύσεις και τα πορίσματα των ιατροδικαστών, αλλά και 1.300 σελίδες γραπτών μηνυμάτων.

Η έρευνα του CNN ξεκίνησε το 2017 όταν ένας δημοσιογράφος του δικτύου ήρθε σε επαφή με μία τραγουδίστρια σε τσίρκο, η οποία δήλωσε ότι είχε πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του Μπράουν. Η Ζακ Χολάντερ αποκάλυψε αργότερα ότι η ίδια και ο Μπράουν είχαν συνεργαστεί τη δεκαετία του ’80, ενώ επίσης ισχυρίστηκε ότι την βίασε το 1988. Ο Τζέιμς Μπράουν δεν διώχθηκε ποτέ για τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά η Χολάντερ αποκάλυψε ότι φύλαξε έγγραφα, κασέτες και περισσότερες υποτιθέμενες αποδείξεις για τον τραγουδιστή και τους συνεργάτες του. Η Χολάντερ υποβλήθηκε επίσης σε τεστ «πολυγράφου» (ανιχνευτή ψεύδους) από έναν πρώην πράκτορα του FBI το 1995 σχετικά με τις κατηγορίες.

Βασικός πρωταγωνιστής στην έρευνα είναι ο δρ Μάρβιν Κρόφορντ, ο οποίος υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου του Τζέιμς Μπράουν στο νοσοκομείο της Ατλάντα όπου πέθανε. Ο γιατρός λέει στο δίκτυο ότι «είχε πάντα υποψίες για δολοφονία»…

Προηγούμενο άρθροΛέκκας κατά σεισμολόγων: Ανεπίτρεπτες οι παραπλανητικές πληροφορίες για τους σεισμούς
Επόμενο άρθροΣυναγερμός για τη γρίπη στην Ελλάδα: 20 νεκροί σε μία εβδομάδα