Αρχική Άλλες ειδήσεις Κόσμος «Άρωμα» Ελλάδας και… στα δώρα των φετινών Όσκαρ

«Άρωμα» Ελλάδας και… στα δώρα των φετινών Όσκαρ

0

Μια γεύση από Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ορισμένοι από τους υποψηφίους -ενδεχομένως και οι μεγάλοι νικητές- των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Στην τελική ευθεία για την κορυφαία τελετή του κινηματογράφου, το περιοδικό Forbes αποκαλύπτει τι θα περιλαμβάνει η τσάντα «Όλοι κερδίζουν» με τα δώρα που θα λάβουν 25 υποψήφιοι για τις βασικές κατηγορίες στην ερμηνεία και την σκηνοθεσία.

Μπορεί να μην περιλαμβάνει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, η συγκεκριμένη τσάντα, όμως θα χαρίσει δώρα αξίας 100.000 δολαρίων στους τυχερούς υποψηφίους των Όσκαρ, όπως για παράδειγμα πολυτελείς διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, κοσμήματα και καλλυντικά προϊόντα.

Η εταιρεία μάρκετινγκ που επιλέγει τα δώρα, επέλεξε να δώσει στους υποψηφίους και γεύση από Ελλάδα, καθώς συμπεριέλαβε σε αυτά και μία εβδομάδα διαμονής σε υπερπολυτελείς παραθαλάσσιες βίλες, στη Χαλκιδική!

Ανάμεσα στα πιο ακριβά και εντυπωσιακά δώρα, θα είναι εξάλλου ένα ταξίδι αξίας έως και 20.000 δολαρίων, όπου οι διάσημοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ της Ισλανδίας, των νησιών Γκαλαπάγκος, του Αμαζονίου, της Κόστα Ρίκα και του Παναμά.

Επίσης, θα κερδίσουν ετήσιες συνδρομές σε κλειστές ιδιωτικές λέσχες κοινωνικών γνωριμιών, πακέτο παρακολούθησης συνεδριών θεραπείας από φοβίες από την ειδικό Kalliope Barlis, αλλά και πακέτο 10 προσωπικών προγραμμάτων εξάσκησης από τον διάσημο γυμναστή Alexis Seletzky, στο Λος Άντζελες. Με την ευκαιρία, μάλιστα, της αποποινικοποίησης της κάνναβης στην Καλιφόρνια, η εταιρεία μάρκετινγκ που βρίσκεται πίσω από την επιλογή των δώρων, αποφάσισε φέτος (για πρώτη φορά) να συμπεριλάβει και προϊόντα κάνναβης.

Η τσάντα θα περιέχει και ορισμένα πιο… συνηθισμένα δώρα, όπως είναι οδοντόκρεμα, στοματικό διάλυμα, λεμονάδες, μπισκότα και σοκολατάκια…

 

 

Προηγούμενο άρθροΔημόσιο: Ως έχει το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για 10 ακόμη μήνες
Επόμενο άρθροΑποκριάτικος χορός Νέας Χορωδίας Λευκάδας