Αρχική Άλλες ειδήσεις Κόσμος Αν ο Σουμάχερ τα καταφέρει δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος!

Αν ο Σουμάχερ τα καταφέρει δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος!

0
B5F89D21959BEE38C7751B7C03EB14DF

B5F89D21959BEE38C7751B7C03EB14DF

Δηλώνει ειδικός στις βλάβες του εγκεφάλου.

Μια διαφορετική ζωή θα είναι αναγκασμένος να ζήσει ο Μίκαελ Σουμάχερ αν καταφέρει και επανέλθει δήλωσε ο Dr Richard Greenwood, ειδικός στις βλάβες του εγκεφάλου, του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Λονδίνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph».

Ο ειδικός χειρουργός κάνει λόγο για βλάβη στον εγκέφαλο που ακόμα και αν βγάλει τον Σουμάχερ από το νοσκομείο θα είναι τέτοια που θα τον αναγκάσει να ζει διαφορετικά, μια δηλαδή ζωή λιγότερο ποιοτική από τη ζωή που είχε μέχρι σήμερα: «Αν ο Σουμάχερ ζήσει, δεν θα είναι ο Σουμάχερ. Θα είναι ο Τζο Μπλογκς (σ.σ. ένας φυσιολογικός άνθρωπος). Και η ανάρρωσή του θα εξαρτηθεί από το αν θα καταφέρει να συμβιβαστεί με το γεγονός πως είναι ο Μπλογκς και κάνει ό,τι μπορεί να κάνει ο Μπλογκς. Αυτή είναι μια δύσκολη προσπάθεια και αρκετοί δεν τα καταφέρνουν».

Σύμφωνα με την έρευνα οι ασθενείς με εγκεφαλικά τραύματα αντιμετωπίζουν τρεις φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν πρόωρα εν συγκρίσει με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γάλλοι γιατροί έχουν αφαιρέσει ένα μικρό μέρος του κρανίου του οδηγού της φόρμουλα, σε μια προσπάθεια να ανακουφιστεί η πίεση στον εγκέφαλό του.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΗ Ευαγγελία Αραβανή μιλάει για τον έρωτά της!
Επόμενο άρθροΟ καρκίνος έγινε αιτία για να ζήσω τη ζωή όπως ήθελα!