Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιβάλλον O Όμιλος Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας συμμετείχε στη δράση «Let’s do it»

O Όμιλος Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας συμμετείχε στη δράση «Let’s do it»

0

aigiannisbeach

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη του ομίλου συμμετείχαν στη δράση καθαρίζοντας δρόμους και παραλίες.

Όμιλος Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας

O Όμιλος Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας – Kiteclub Lefkada όπως και πέρυσι συμμετείχε με την βοήθεια των μελών του , φίλων και του Δήμου Λευκάδας στο εθελοντικό πρόγραμμα καθαρισμού LETS DO IT που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου και τους ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια τους.

Τα μέρη που καθαρίστηκαν είναι η παραλία του Άι Γιάννη , οι Μύλοι καθώς και οι παρακείμενοι χώροι έως τον δρόμο, καθιστώντας τους και πάλι ασφαλείς και προσβάσιμους για τους επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν την βόλτα τους, το μπάνιο τους και τα θαλάσσια αθλήματα που διεξάγονται στην περιοχή.

Επίσης θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Λευκαδίτη Αθλητή και μέλος του ομίλου μας Τom Charlton που αναχωρεί αυτές τις μέρες για την Πάρο για το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κitesurf (PKRA WORLD TOUR) που θα διεξαχθεί στην αδελφοποιημένη με την Λευκάδα πόλη ,το Leucate της Γαλλίας από τις 24 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου. και μετά σειρά έχει η Αίγυπτος από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, η Fuerteventura από 18 έως 24 Ιουλίου και η Γερμανία από 1 έως 10 Αυγούστου.

Το ΔΣ του Ομίλου Αθλητών Αετοσανίδας Λευκάδας.

Προηγούμενο άρθροH προσφορά της Equal Society στη δράση «Let’s do it»
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Λευκάδας και η εθελοντική δράση καθαρισμού Lets Do It