Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

0
aggelakas-spyrou

aggelakas-spyrou

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Κέρκυρα 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων

Ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων, Μανώλης Αγγελάκας, επισκέφτηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, στην έδρα της Περιφέρειας στην Κέρκυρα.

Η επίσκεψη του κ. Αγγελάκα, εκτός του εθιμοτυπικού της χαρακτήρα, ήταν και ουσιαστική, καθώς ακολούθησε συζήτηση τόσο με τον Περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου όσο και με τον Αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας, Χρ. Σκούρτη, για θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την Αιρετή Περιφέρεια.

Δηλώσεις Σπ. Σπύρου

«Με ξεχωριστή χαρά υποδέχομαι σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων το νέο Διοικητή της αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, Μανώλη Αγγελάκα», είπε ο Περιφερειάρχης προσθέτοντας:

«Είναι μια συνάντηση εθιμοτυπική αλλά παράλληλα είναι και συνάντηση εργασίας για θέματα που αφορούν στην Περιφέρειά μας.

Είμαι σίγουρος», τόνισε ο κ. Σπύρου, «επειδή τον γνωρίζω από το παρελθόν και είναι καλός φίλος, θα έχουμε αγαστή συνεργασία για όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σήμερα η κοινωνία, με τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, χρειάζεται από όλους τους θεσμικούς παράγοντες την υποστήριξη και εμείς από την πλευρά μας, που έχουμε την ευθύνη διοίκησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, πρέπει να φανούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί», κατέληξε ο κ. Σπύρου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η συνεργασία με το νέο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα είναι αποτελεσματική.

Δηλώσεις Μ. Αγγελάκα

«Εκφράζω την χαρά που συναντώ έναν παλιό μου φίλο, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον Σπ. Σπύρου και επίσης τη χαρά μου που ξαναέρχομαι στην Κέρκυρα, με άλλη ιδιότητα αυτή τη φορά. Έχω έρθει με πολλές ιδιότητες αλλά πάντα νιώθω πολύ ευχάριστα και πάντα ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε φίλους», δήλωσε ο Κ. Αγγελάκας και διευκρίνισε:.

«Ο σκοπός της επίσκεψης είναι να γνωριστώ με τους συνεργάτες και το στελεχιακό δυναμικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, να ακούσω τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις, όπου μπορούμε.

Η σημερινή μας συνάντηση με τον Περιφερειάρχη είναι συνέχεια εκείνης που έγινε τις παραμονές του τελευταίου Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ζάκυνθο, όπου είχαμε τη χαρά να ξεκινήσουμε τη συνεργασία σε άλλο έδαφος, θα τη συνεχίσουμε σήμερα και έχουμε αρκετά θέματα να συζητήσουμε.

Είμαι βέβαιος ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει απόλυτα καλή διάθεση, Κράτος και Περιφέρεια και δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης και πρώτος βαθμός μαζί οικοδομούν τη νέα Ελλάδα», τόνισε ο κ. Αγγελάκας.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα κινητικότητας Leonardo Da Vinci από το ΙΕΚ Πρέβεζας