Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Η Επτανησιακή Αναγέννηση για την απόλυση υπαλλήλων στην Κέρκυρα

Η Επτανησιακή Αναγέννηση για την απόλυση υπαλλήλων στην Κέρκυρα

0
eptanhsiakh anagennisi

eptanhsiakh anagennisi

Απόλυση 60 εργαζομένων στο Δήμο Κέρκυρας και την ΔΕΥΑΚ.

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 15-1-2014
ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ
eptanisiaki anagennisi.com

Η ΣΥΝΕΠΗΣ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

«Mε λογισμό και τ΄όνειρο»
Διονύσιος Σολωμός

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

15-1-2014

Η ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ Ν.Δ- κ του ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΣΟΚ των ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ
.
Εμείς από το 2010 είχαμε επισημάνει και είχαμε προειδοποιήσει: Με τα Μνημόνια έρχεται καμμένη γή, στάχτη και αποκαίδια. Και στις 7 Νοέμβρη 2010 πέρασε ο εκβιασμός του Γιωργάκη Παπανδρέου ότι εάν εκλεγούν Δημαράς και Καλούδης που προηγούνταν στις δημοσκοπήσεις τότε θα παραιτηθεί, θα γίνουν πρόωρες εκλογές, θα υπάρχει ακυβερνησία και δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις τα Χριστούγεννα (του 2010). Εάν ο λαός μας είχε ψηφίσει το 2010

Χτές η κυβέρνηση των βαρβάρων απέλυσε υπαλλήλους του Δήμου Κερκυραίων και της ΔΕΥΑΚ. Οι δημοτικοί υπάλληλοι εργάζονται καθημερινά από το 1993, είναι υψηλής κατάρτισης, εκπαίδευσης και εμπειρίας γιατί προσλήφθηκαν για τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής του 1994, στις ανάγκες της οποίας ανταποκρίθηκαν. Έκτοτε 3 αποφάσεις εμπεριστατωμένες του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων αποφάνθηκαν ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Η κυβέρνηση των βαρβάρων, έχει ονόματα και επώνυμα. Οι «βουλευτές» «Κέρκυρας» που διαπράττουν αυτές τις βαρβαρότητες έχουν όνομα και επώνυμο: Γκερέκου-Βοσκοπούλου και Δένδιας. Όσοι αρκούνταν εδώ και δεκαετίες σε γενικές και αόριστες αναφορές, για να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, και όσοι σε ατομικό επίπεδο ζητούσαν την εύνοια του χωροφύλαξ, με το να μην αναφέρουν ονόματα, συνέβαλαν στην ασυδοσία των νεοβαρβάρων.

Περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαιότητα να μνημονεύονται τα ονόματα των καταστροφέων .
Περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική αναγκαιότητα ανάπτυξης και προόδου για ριζική αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων, για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ των νησιών μας, με το 80% των φόρων να παραμένουν στα ΕΠΤΑΝΗΣΑ.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση του Επιμελητηρίου για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επόμενο άρθροΤο πρόγραμμα του σεμιναρίου για την επτανησιακή διατροφή