Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια 8 άνθρωποι ολοκλήρωσαν μια προσπάθεια δύο χρόνων

8 άνθρωποι ολοκλήρωσαν μια προσπάθεια δύο χρόνων

0
P2150058

P2150058

Kαι ο αγώνας συνεχίζεται.

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Την Παρασκευή στις 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00μ.μ. στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών (Ε.Η.Μ. αίθουσα Κώστα Κάτσαρη) στην οδό Παρασκευοπούλου 4 πραγματοποιήθηκε η τελετή ολοκλήρωσης των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα με την παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ κου Γεράσιμου Νοταρά, εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών, του Δήμου Σουλίου, Δικαστικών αρχών και Κοινωνικών Επιστημονικών φορέων.
Μήνυμα έστειλε η Υφυπουργός Υγείας κα Φωτεινή Σκοπούλη η οποία εξέφρασε την στήριξή της στο έργο του ΚΕΘΕΑ. Μας ευχήθηκε καλή δύναμη και να συνεχίσουμε τα «καλά αποτελέσματα» που έχουμε.
Τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο στο πλαίσιο «Εορτασμός για τα 30 χρόνια των Θεραπευτικών Κοινοτήτων».
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οκτώ άνθρωποι ολοκλήρωσαν προσπάθεια δύο χρόνων και ο αγώνας συνεχίζεται. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο όσο αφορά την κινητοποίηση και την κοινωνική επανένταξη. Πρέπει να έρθουμε κόντρα με την ανεργία, την περιθωριοποίηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την μιζέρια , την παθητικότητα και την ατομικότητα. Θέλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες με άποψη και θέση για τα κοινωνικά δρώμενα.
Για μας η δύναμη είναι στην αλληλεγγύη στην ομαδικότητα, στην συλλογικότητα στην ανάπτυξη ενός κινήματος εθελοντών ενός κινήματος ομάδων πρωτοβουλίας.
Κλείνοντας την τελετή «οι δικοί μας άνθρωποι» καλέστηκαν να ψηφίσουν για το όνομα του Θεραπευτικού Προγράμματος του ΚΕΘΕΑ με έδρα τα Ιωάννινα.

Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί
ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Προηγούμενο άρθροΝέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικού Σώματος
Επόμενο άρθροΕκλογοαπολογιστική Συνέλευση και αρχαιρεσίες ξενοδοχοϋπαλλήλων