Αρχική Άλλες ειδήσεις Περιφέρεια Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας

0
pin-logo-ionian-sea

pin-logo-ionian-sea

Τέθηκε το θέμα της επικείμενης παραχώρησης της χρήσης των αεροδρομίων της περιφέρειας σε ιδιώτες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ.: 26610-39606
Email:grafeio_typou@pin.gov.gr

Κέρκυρα 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑ

Συνάντηση με το Διοικητή της ΥΠΑ Δ. Κούκη πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος όπου τέθηκε το θέμα της επικείμενης παραχώρησης της χρήσης των αεροδρομίων της περιφέρειας σε ιδιώτες.

Ο περιφερειάρχης εξέφρασε την αντίθεση του στην επικειμένη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, επισημαίνοντας τους εμφανείς κινδύνους για την οικονομία αλλά και την εθνική κυριαρχία. Επιπλέον ενημέρωσε τον κ. Κούκη για την πρωτοβουλία κατά της ιδιωτικοποίησης που έχουν αναλάβει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια και παράγοντες της Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κούκης επιβεβαίωσε το γεγονός της πλεονασματικής οικονομικής διαχείρισης των 38 από τα 39 αεροδρόμια της χώρας και διαβεβαίωσε τον περιφερειάρχη ότι θα ληφθούν υπόψιν όλες οι απόψεις που κατατέθηκαν πριν την οριστική απόφαση της κυβέρνησης. Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκαν οι τρόποι και οι προϋποθέσεις ώστε τα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας SKY EXPRESS που συνδέει τα νησιά του Ιονίου μεταξύ τους σε επιδοτούμενη γραμμή, να εξυπηρετούν τη λειτουργία του περιφερειακού συμβουλίου και των υπηρεσιών της ΠΙΝ.

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία για την απαράδεκτη στάση της νέας Δημοτικής Αρχής
Επόμενο άρθροΘέση στάθμευσης σχολικού λεωφορείου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας