Αρχική Άλλες ειδήσεις Συνάντηση Δ. Τσακνή με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Συνάντηση Δ. Τσακνή με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

0

P1010124

Τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο επισκέφθηκε  ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ Δ. Τσακνής  και ο συντονιστής των περιφερειακών σταθμών Γ. Παπαζαχαρίου που βρέθηκαν στην Κέρκυρα στο πλαίσιο των επαφών τους με τους εργαζόμενους των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Ν. Πανδή, η περιφ. σύμβουλος Μαρίνα Μοσχάτ και ο διευθυντής της ΕΡΑ Κέρκυρας Γ. Ανδριώτης.

Οι κύριοι Τσακνής και Παπαζαχαρίου ζήτησαν  τη συνδρομή της Περιφέρειας αναφορικά με την  σύσταση της επιτροπής κοινωνικού ελέγχου που θα γίνει με ευθύνη των περιφερειακών σταθμών με τη συμμετοχή φορέων, απλών πολιτών και εκπροσώπων  της αυτοδιοίκησης. Επίσης τέθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης των σταθμών από την περιφέρεια, εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος δεσμεύτηκε για τη συμμετοχή εκπροσώπου της περιφέρειας στην επιτροπή κοινωνικού ελέγχου της ΕΡΑ Κέρκυρας και Ζακύνθου και υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης των σταθμών της ΕΡΤ στην ΠΙΝ.

P1010123

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχής ολοκλήρωση της Δράσης του ΤΕΙ Ι.Ν. για την “Επτανησιακή Διατροφή & τον Τουρισμό”
Επόμενο άρθροΗ Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος