Αρχική Άλλες ειδήσεις Συνεργασία του Γιώργου Καλούδη με τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες

Συνεργασία του Γιώργου Καλούδη με τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες

0

kaloudis-giorgos_3423553623

Η συμμετοχή μου στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 δεν είναι προσχώρηση αλλά προγραμματική συμφωνία.

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ

eptanisiaki anagennisi.com

 

Η  ΓΝΗΣΙΑ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ- ΔΥΝΑΜΗ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ  Ν.  ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κέρκυρα 5-1-2014

 

Οι πρόωρες εκλογές της 25ης Γενάρη 2015, είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων 30 ετών. Από αυτές θα εξαρτηθεί εάν τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ και του Γιωργάκη  θα συνεχίσουν τη ληστρική πολιτική έναντι του ελληνικού Λαού και εάν (από άποψη δημοκρατικών θεσμών, κοινοβουλευτικής λειτουργίας και όρων διαβίωσης) θα γυρίσουμε πιο βαθειά στον μεσαίωνα. Ουδείς δικαιούται να μένει απαθής και να δηλώνει απών. Η χώρα ερημώνεται αργά αλλά σταθερά:

Αυτά είναι μερικά από  τα  καταστροφικά αποτελέσματα της διακυβέρνησης των κομμάτων Ν.Δ., δήθεν ΠΑΣΟΚ, και των πρωτεργατών τους πρωθυπουργών Γ.Παπανδρέου, Α. Σαμαρά και Β. Βενιζέλου:

 

ΤΟ 2015 ΒΡΙΣΚΕΙ  ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ  και τη ΚΕΡΚΥΡΑ αλλά και το 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ:

1.500.000  άνεργοι. Το 60% της νεολαίας άνεργοι,

3.000.000  Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Μόνο το 20 % του πληθυσμού περνάει καλά ή βελτιώθηκε η οικονομική του θέση,  μεταξύ αυτών οι βουλευτές και υπουργοί.

Το 1% κατέχει το  30% του πλούτου!

Έντεκα (11)  ολιγάρχες  είναι ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρήσεων και διαπλέκονται με τη κρατική εξουσία μέσω έργων και προμηθειών, με τα κόμματα εξουσίας Ν.Δ. , «ΠΑΣΟΚ» κλπ διοικούν  την Ελλάδα μέσω των ΜΜΕ,  των Μέσων Μαζικής Επιβολής και επιβάλλουν μέσω των εκβιασμών, της μονομέρειας και της τρομοκρατίας τις  απάνθρωπες Μνημονιακές πολιτικές  που οδηγούν σε ερήμωση τη χώρα.

Μέσα σε τέσσερα χρόνια:

α) Το όριο θνησιμότητας μειώθηκε από τα 82 στα 78 έτη.

β) Μεγάλο μέρος σπουδαγμένης και μη νεολαίας αναχώρησε ήδη για χώρες του εξωτερικού,

γ) Οι νέοι δεν παντρεύονται και δεν κάνουν παιδιά ή όταν παντρεύονται κάνουν μόνον ένα παιδί! Μέλλον χωρίς νεολαία δεν υπάρχει. Σκεφτείτε πως θα είναι τα πράγματα σε 50 χρόνια.

Θα μας πάρουν μέχρι και τα σπίτια μας ή θα μας αναγκάσουν να τα πουλήσουμε προκειμένου να απαλλαγούμε από τα δυσβάσταχτα – χαράτσια που έχουν μπει ως κρατικά «μισθώματα» στην ίδια την περιουσία των Ελλήνων.

Αυτό δεν είναι δημοκρατικό πολίτευμα, είναι ολιγαρχικό πολίτευμα, είναι το κράτος της αθηναϊκής ολιγαρχίας.

Το 2014 το κράτος της Αθηναϊκής ολιγαρχίας έκλεψε από τα Επτάνησα:

Μία σχολή του Ιόνιου Πανεπιστήμιου και

Την Περιφερειακή Διοίκηση Επτανήσων του Λιμενικού Σώματος με παράλληλη υποβάθμισή μας μέσω της υπαγωγής μας στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας που μέχρι το 1960 ήταν ένα μικρό χωριό, πιο μικρό και από τη Σαγιάδα, και αναπτύχθηκε χάριν των πορθμείων με τη Κέρκυρα.

Μας έκλεψαν επίσης, με βάση τα Προδοτικά Μνημόνια  που υπέγραψαν και ψήφισαν ερήμην μας, τα Αεροδρόμιά μας, τα οποία είναι κερδοφόρα: Περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ήταν τα καθαρά κέρδη του κράτους, από τα οποία 27 εκατομμύρια μόνον από το Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας. Τα χάρισαν σε Γερμανικά συμφέροντα και υμέτερους.

Παρά την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν οι Μνημονιακές Δυνάμεις το πρόβλημα είναι ηθικό, πολιτιστικό και πολιτικό και όχι οικονομικό. Συνεχίζουν να κλέβουν ή να σπαταλούν το δημόσιο χρήμα ακόμα και για προεκλογικούς σκοπούς.

Οι περισσότεροι Έλληνες διατείνονται ότι υπάρχει πολιτικό κενό.

Η  άμισθη πολιτική μου δράση, σε βάρος και του επαγγέλματός μου, είχε συνεχή ιδεολογική αναφορά: ήμουν και είμαι ιδεολόγος και όχι συμφεροντολόγος και πάντα διακήρυττα και γραπτά και προφορικά ότι πάνω από όλα βάζω το συμφέρον του τόπου μου, της Κέρκυρας, των Επτανήσων.

Πίστευα το τρίπτυχο για ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Πίστευα και αγωνιζόμουν με ιδεολογική αναφορά ότι στο πιο κρίσιμο πεδίο της πολιτικής στην οικονομία πρέπει να συνυπάρχουν 3 ΤΟΜΕΙΣ:

-Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ

– Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ

-Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ, όλοι με κανόνες και όχι με αυτή την ασυδοσία που κυριάρχησε παντού !

Πίστευα και πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν 3 ΒΑΘΡΑ ισότιμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

-ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

-ΥΓΙΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ,

Και όχι αυτό το απίστευτο πελατειακό αθηνοκεντρικό διεφθαρμένο πολιτικό και κομματικό σύστημα.

Είναι όρος επιβίωσης ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ, με ένα ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που θα καθιερώνει:

– Αυτόνομους οικονομικά Δήμους και Περιφέρειες,

Το 70% των πόρων-φόρων  να παραμένει στον τόπο είσπραξης.

 

-Τη Πρωτοκαθεδρία των Επτανήσων επί των τοπικών ζητημάτων, αφού εδώ είχαμε το ΙΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ από το 1800,

-Τη κατάργηση της ασυδοσίας-ασυλίας  υπουργών και βουλευτών για να σταματήσει το κλέψιμο με παράλληλη δυνατότητα άσκησης ποινικής δίωξης σε βάρος τους από Εισαγγελέα Πρωτοδικών, όπως γίνεται και στο εξωτερικό! (και όχι από τη Βουλή  όπου κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!)

Την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης της οποίας οι Πρόεδροι και Αντιπρόεδροι δεν θα διορίζονται από τη κυβέρνηση αλλά θα εκλέγονται από ένα ευρύτερο εκλεκτορικό σώμα, στο οποίο θα συμμετέχουν ουσιαστικά οι δικαστικοί, οι δικηγόροι και οι εκπρόσωποι επιστημονικών οργανώσεων

Το πιο  φωτεινό και πολυσήμαντο γεγονός του 2014  ήταν για τη Κέρκυρα η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Κέρκυρα με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Σπυρίδωνά μας. Φρόντισαν να το απαξιώσουν και να το υποβαθμίσουν, «κόβοντας» από το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και τα ελεγχόμενα αθηναϊκά κανάλια, την ίδια την παρουσία του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας στην Κέρκυρα.

 

Η Επτανησιακή Αναγέννηση υπήρξε η πρώτη αντιμνημονιακή περιφερειακή παράταξη στην Ελλάδα από τις 10-9-2010 με τη γραπτή ιδρυτική της διακήρυξη. Το 2010 η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου μας πολέμησε με ανήθικους και βρώμικους τρόπους, όπως καταγγείλαμε από τότε. Ήθελαν παντού πρόβατα υπάκουα στα Μνημόνιά τους και στην εξολόθρευση των μη προνομιούχων. Το 2014 κατέβασαν τη κ. Γκερέκου-Βοσκοπούλου πριμοδοτούμενη και προβαλλόμενη ασύδοτα κατά κόρο από όλα τα κανάλια των αθηναίων ολιγαρχών, με μόνο σκοπό να μας κόψουν από τον δεύτερο γύρο. Εμείς τους ενοχλούσαμε, ο τεκμηριωμένος λόγος μας και η διεκδίκησή μας για τα δίκαιά  μας. Γι΄ αυτό και μετά τις εκλογές αντάμειψαν τη κυρία ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, με …υπουργική καρέκλα !

 

Η συνεργασία-συμμαχία  μας σε γενικές βουλευτικές εκλογές δεν μπορεί παρά να είναι με συνεπείς  αντιμνημονιακές δυνάμεις,

 

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένα νέο κόμμα, ένα πατριωτικό κίνημα που το γέννησε το 2012  η ανάγκη αντίδρασης στη Μνημονιακή Βαρβαρότητα των κυβερνήσεων Γιωργάκη Παπανδρέου και Σαμαρά-Βενιζέλου. Ακολούθησε επί 3 χρόνια με απόλυτη συνέπεια ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ πολιτική.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέδειξαν τα  3 χρόνια ύπαρξής τους συνέπεια στις θέσεις τους και τρομακτική αντίσταση στις πιέσεις διάλυσής και απορρόφησής τους. Δεν υπέκυψαν ούτε στις καταγγελθείσες από ΣΥΡΙΖΑ  προσπάθειες εξαγοράς  βουλευτών, δεν δελεάστηκαν ούτε από τις αμέτρητες προσπάθειες εξαγοράς τους με υπουργικούς θώκους και κυβερνητικές θέσεις .

Απέδειξαν μέχρι τώρα, από τη βάση έως την κορυφή ότι είναι ένα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Με τους (ξεπερασμένους)  όρους δεξιάς και αριστεράς και με βάση τις ασκηθείσες κυβερνητικές πράξεις τα κόμματα του Βενιζέλου-υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ και του δήθεν σοσιαλιστή Γιώργου Παπανδρέου  ανήκουν στη δεξιά της δεξιάς !

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ ενός φιλολαϊκού κόμματος και ενός αντιλαϊκού κόμματος είναι ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Αποτελεί κριτήριο πολιτικής, ποιος τα έφερε, ποιος τα ψήφισε και ποιοι αντιστάθηκαν.

Ποιοι έκλεψαν και σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα και ποιοι αντιστάθηκαν και παρέμειναν φτωχοί και έντιμοι.

Με ενδεχόμενη τη μη αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να συνεργασθεί για σχηματισμό βιώσιμης κυβέρνησης και να βάλει φρένο στις  υπερβολικά κρατικίστικες απόψεις και σε όσους επιδεικνύουν αλλεργία στην ιδιωτική οικονομία και τη μικρομεσαία-μικροαστική τάξη την οποία εμείς αυθεντικά εκπροσωπούμε.

Με δεδομένο ότι πολλοί στο ΣΥΡΙΖΑ αγνοούν ό,τι έχει σχέση με γεωπολιτική-γεωοικονομία.

Από το καλοκαίρι 2014 είχα διακηρύξει με σαφήνεια ότι από τούδε και στο εξής θα συμμετέχουμε σε όλες τις εκλογές αφού στην ουσία είμαστε πολιτικός σχηματισμός καθόσον   σε επίπεδο περιφέρειας συγκρουστήκαμε δύο φορές με υπέρτερες αριθμητικά και χρηματικά  κομματικές δυνάμεις και παρόλα   αυτά ανταπεξήλθαμε δυνατοί, με αξιοπρέπεια και με ακέραιες τις ηθικές δυνάμεις μας.

Οι πρόωρες εκλογές της 25 Γενάρη 2014 προκηρύχθηκαν από τους Σαμαρά-Βενιζέλο για να βρουν τις αντιμνημονιακές δυνάμεις απροετοίμαστες ενώ αυτοί διαθέτουν τους κρατικούς μηχανισμούς, τους πακτωλούς του κρατικού προϋπολογισμού και την εύνοια των μεγαλοεπειχειρηματιών και των καναλιών τους,  δεν μας επέτρεψαν να μετατρέψουμε τη παράταξη και τυπικά σε κόμμα.

 

Λόγω του αντιδημοκρατικού και αντισυνταγματικού φράγματος του 3% που έθεσε το 1993 ο Μητσοτάκης και δεν άλλαξε κανείς, πρέπει ένα κόμμα ή ένας ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής να συγκεντρώσει σε όλη την Ελλάδα το συγκεκριμένο πλαφόν για να εκλέξει βουλευτές. Κατά συνέπεια  είναι αναγκαίες οι συνεργασίες και συμμαχίες. Ενώ σε χώρες της Δύσης υπάρχουν πιο δημοκρατικοί και αντιπροσωπευτικοί εκλογικοί νόμοι, όπως στην Αγγλία όλες οι έδρες είναι μονοεδρικές και μετράει η προσωπικότητα του υποψήφιου και όχι οι τηλεκατευθυνόμενοι από το κέντρο.

 

Η συμμετοχή μου στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 δεν είναι προσχώρηση αλλά προγραμματική συμφωνία-ΣΥΜΜΑΧΊΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  του Επικεφαλής μιας συνεπούς αντιμνημονιακής Επτανησιακής Παράταξης, που στην ουσία έχει τις δυνατότητες Επτανησιακού Κόμματος, με το Πανελλήνιας εμβέλειας συνεπές αντιμνημονιακό κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Οι ΑΝΕΛ  με τη συμμαχία μας αυτή μας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και να προβάλλουμε μαχητικά, να διεκδικήσουμε  και να επιλύσουμε πάγια αιτήματά μας:

Α. ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΑ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΙΤΗΜΑΤΑ:

(ενδεικτικά)

– Ισονομία-Ισοπολιτεία-Εφαρμογή του Συντάγματος και των Ευρωπαικών Συνθηκών για Νησιωτικές Πολιτικές.

– Μείωση του ΦΠΑ στο 5% όπως ΚΑΙ ΣΤΑ Νησιά του Αιγαίου και στη Μύκονο-Σαντορίνη που κάνουν τον τουρισμό τους πιο φθηνό και ελκυστικό.

– Επιδότηση στο 100% της μεταφοράς των αγροτικών προιόντων μεταξύ των Επτανήσων, όπως και στα Νησιά του Αιγαίου.

-Να μένει το 70% των φόρων στον τόπο είσπραξης. Το υπόλοιπο 30 %  υπεραρκεί για την εθνική άμυνα, κρατική αστυνομία, δικαιοσύνη κλπ.

Με το μέτρο αυτό αυτόματα αποκτούν οικονομική αυτονομία οι Δήμοι και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και παύει η κοινωνία μας να γίνεται ζητιάνος για να γυρίσει πίσω ένα μικρό μέρος του μεγάλου πλούτου που παράγεται στον τόπο μας και ληστεύει το κράτος της αθηναικής ολιγαρχίας.

– Ακύρωση της αποικιακής σύμβασης χαρίσματος των κερδοφόρων Αεροδρομίων Κέρκυρας-Λευκάδας (Άκτιου)-Κεφαλλονιάς και Ζακύνθου  σε «υμέτερους» !

– Κατ΄ απαίτηση των κατοίκων Συνιών, Κασσιώπης και των τουριστικών φορέων και επαγγελματιών της περιοχής και κατ΄εφαρμογή της ευρωπαικής αρχής της εγγύτητας στη λήψη των αποφάσεων, ακυρώνεται η αποικιακή σύμβαση για τον Ερημίτη.

  • Ανάπτυξη των αεροπορικών και ακτοπλοικών συγκοινωνιών ώστε να μπορεί να γίνει εφικτός ο στόχος τουρισμός 12 μήνες τον χρόνο στα Επτάνησα.
  • Ανάπτυξη του Ιονίου Πανεπιστημίου προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του κερκυραϊκού και επτανησιακού τουρισμού, οικονομίας και πολιτισμού.

Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.Πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και καλές σχέσεις με τους συμμάχους μας ΗΠΑ και  Ευρωπαική Ένωση. Εμείς  ζούμε στα Επτάνησα, και η πλειοψηφία των τουριστών μας προέρχεται από την Ευρώπη. Προσεκτική διεύρυνση των σχέσεων με τη Ρωσία.

  1. Εμείς οι Επτανήσιοι δεν είμαστε ευρωπαϊστές. Έχουμε αποδείξει ότι εδώ και αιώνες  (λόγω γεωπολιτικής θέσης) είμαστε Ευρωπαίοι.

 

Γ.  ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ

– Άμεση προώθηση ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης της παραγωγής αγροτικών προιόντων και βιομηχανικών προιόντων με τη παροχή οικονομικών κινήτρων για να μειωθούν οι εισαγωγές και να μένει περισσότερος πλούτος στη πατρίδα μας. Έμφαση στην ιδιωτική οικονομία η οποία παράγει και όλο τον πλούτο και στις δημόσιες επενδύσεις.

– Στήριξη πάση  δυνάμει των ελεύθερων επαγγελματιών-επαγγελματιών-βιοτεχνών-μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που πρέπει να αποτελέσουν ξανά τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

– Ειδικά κίνητρα για τη νεολαία, για να μην αφελληνισθεί η πατρίδα μας από τη φυγή των νέων και δη των καταρτισμένων.

– Μείωση του ΦΠΑ και της φορολογίας εισοδήματος. Με ΦΠΑ 23 % και φόρο εισοδήματος 26% από το πρώτο ευρώ κανένα μαγαζί, κανένας επαγγελματίας δεν μπορεί να επιβιώσει. Ούτε μπορεί να έλθει ανάπτυξη.

– Επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

-Επαναφορά του Δώρου Χριστουγέννων στους χαμηλοσυνταξιούχους.

-Επαναφορά των μισθών του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας στα πλαίσια του 2009.

Ο λαός οφείλει να γνωρίζει ότι οι Σαμαράς-Βενιζέλος-Γιωργάκης Παπανδρέου με τα Μνημόνια που υπέγραψαν ερήμην του λαού και με αυτό το τελευταίο που υπέγραψαν κρυφά, θα φέρουν και άλλες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, περισσότερους φόρους, μεγαλύτερη φτώχεια και δυστυχία.

Ο Γιώργος Καλούδης ποτέ δεν σας πούλησε, πάντα έβαλε το συμφέρον της Επτανήσου και της Κέρκυρας πάνω από το δικό του πολιτικό συμφέρον.

Ο Καλούδης δεν αλλάζει θέσεις, είναι συνεπής και σταθερός σε δικαιωμένες ιστορικά, Επτανησιακές και Κερκυραικές θέσεις και  συνεχίζει να δίνει  τη μάχη για τα συμφέροντα της Κέρκυρας, των Επτανήσων και της πατρίδας μας, για να σταματήσει η διαρροή καλών μυαλών και επιστημόνων στη Δύση και για να μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς η νέα γενιά στα νησιά μας, στη πατρίδα μας για μία Κέρκυρα όπου θα ζούμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό και όχι ως άποικοι του κράτους της αθηναϊκής ολιγαρχίας.

Προηγούμενο άρθροΠανλευκάδιος VS Κεραυνός Θεσπρωτικού
Επόμενο άρθροΒρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη γέφυρα Ανηλίου