Αρχική Άλλες ειδήσεις Τεχνολογία Έρχεται το WordCamp Athens 2017!

Έρχεται το WordCamp Athens 2017!

0

Το δεύτερο κατά σειρά WordCamp Athens είναι γεγονός. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Κοινότητα του WordPress φιλοδοξεί να διοργανώσει το μεγαλύτερο τεχνολογικό event στην Ελλάδα. Το WordCamp Athens 2017 έρχεται και δε γίνεται να λείπεις εσύ!

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει το main event, τις ομιλίες και το networking του WordCamp Athens 2017.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε στο γνωστό σημείο, το αγαπημένο μας Found.ation, για το contribution day. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής για όσους θέλουν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην Κοινότητα, θα ανοίξει σύντομα, γι’αυτό μείνε συντονισμένος.

Εισιτήρια

Μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριό σου εδώ. Το εισιτήριο περιλαμβάνει:

  • Είσοδο στο WordCamp Athens 2017
  • Γεύμα, σνακς και καφέδες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου
  • Μπλουζάκι
  • Όμορφα swags

Κάλεσμα για Χορηγούς – Ομιλητές

Αν ενδιαφέρεσαι να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου στον κόσμο του WordPress, απάντησε στο κάλεσμα για ομιλητές εδώ. Αν ενδιαφέρεσαι να υποστηρίξεις το event ως χορηγός, συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας εδώ.

Βάζουμε τα δυνατά μας για ένα ανοικτό και προσβάσιμο event σε όλους. ❤️

Αν είσαι χρήστης του WordPress, web developer, web designer, δημοσιογράφος, social media manager, ιδιοκτήτης ηλεκτρονικών καταστημάτων, blogger, content editor και γενικότερα ασχολείσαι με το διαδίκτυο, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, ανεξαρτήτως γνώσεων και επιπέδου, μην το χάσεις, δικέ μου.

Σε περιμένουμε!

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ανεπιθύμητες αναπάντητες κλήσεις
Επόμενο άρθροNet Metering: Δωρεάν ρεύμα με χρήση Φωτοβολταϊκών για πάντα.