Αρχική Άλλες ειδήσεις Τεχνολογία Διακεκριμένος παραολυμπιακός αθλητής ιδρύει ελληνική πλατφόρμα αλληλοβοήθειας

Διακεκριμένος παραολυμπιακός αθλητής ιδρύει ελληνική πλατφόρμα αλληλοβοήθειας

0
3BB27B847BDFAE007ECC51CE8CF9D534

3BB27B847BDFAE007ECC51CE8CF9D534

Το Give & Fund δέχεται «πρότζεκτ ζωής».

Ο Γιάννης Χατζήμπεης κατάφερε να συγκεντρώσει μέσω Διαδικτύου τα έξοδα για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τριάθλου στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2013. Ο διακεκριμένος παραολυμπιακός αθλητής που έχει στο ιστορικό του ένα άθλο -θεωρείται ο πρώτος Έλληνας που κολύμπησε επί 12 ώρες διανύοντας μαραθώνια απόσταση 26 χιλιομέτρων- δοκίμαζε ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα της δικής του, ελληνικής, πλατφόρμας διαδικτυακής χρηματοδότησης από το πλήθος. Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα, το δικό του Give & Fund φιλοδοξεί να χρηματοδοτήσει και άλλα «πρότζεκτ ζωής» και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Χατζήμπεης μας προτείνει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, της κοινωνικής δικτύωσης και της επικοινωνίας και να τολμήσουμε να ζητήσουμε χρηματοδότηση μέσω Διαδικτύου από φίλους, γνωστούς, φίλους των φίλων μας και άγνωστους που συμμερίζονται τον σκοπό μας. Κι αυτό, μέσα από μια πλατφόρμα crowdfunding που είναι ελληνική (δεν περιορίζεται όμως μόνο στην Ελλάδα).

Το Give & Fund μόλις ανακοίνωσε το ντεμπούτο του στο Διαδίκτυο, απευθυνόμενο σε όλους όσοι έχουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα, έναν προσωπικό στόχο ή μια κοινωνική δράση, για την εκπλήρωση της οποίας χρειάζονται χρηματοδότηση.

Η ιδέα είναι ότι ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις μπορούν να απευθυνθούν στους κύκλους των προσωπικών τους επαφών, επαφών κοινών γνωστών τους αλλά και αγνώστων που θα ευαισθητοποιηθούν και θα θελήσουν να υποστηρίξουν την ιδέα ή το project που παρουσιάζεται στην πλατφόρμα.

Δείτε την συνέχεια του άρθρου στο in.gr

Προηγούμενο άρθροΣαραντάρια και Χριστούγεννα στα χωριά μας
Επόμενο άρθροΑντιφασιστική εκδήλωση το Σάββατο 16 Νοεμβρίου