Αρχική Άλλες ειδήσεις Τεχνολογία Κλήσεις σε κινητά και σταθερά μέσω του Google Hangouts και στην Ελλάδα

Κλήσεις σε κινητά και σταθερά μέσω του Google Hangouts και στην Ελλάδα

0
hangouts logo 0

hangouts logo 0

Η Google αναβάθμισε την εφαρμογή Hangouts για Android και iOS.

Δυνατότητα κλήσεων σε κινητά και σταθερά μέσω του Google Hangouts και στην Ελλάδα

Η Google αναβάθμισε την εφαρμογή Hangouts για Android και iOS, δίνοντας τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω WiFi και 3G προς σταθερά και κινητά και στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά πρόκειται για την ενσωμάτωση του Google Voice στην εφαρμογή Hangouts, δίνοντας τη δυνατότητα για κλήσεις σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα, μέσω του Android κινητού ή του iPhone, με στόχο να ανταγωνιστεί το Skype.

Το Google Voice ήδη λειτουργούσε στην Ελλάδα, αλλά η χρήση του γινόταν μέσα από το Gmail και το κατάλληλο plugin ενώ τώρα θα γίνεται απευθείας μέσα από το smartphone.

Επίσης, η κλήση προς άλλους χρήστες του Hangouts είναι δωρεάν, ενώ οι τιμές για κλήσεις προς σταθερά και κινητά στη χώρα μας, διαμορφώνεται στα 0,02€ ανά λεπτό για κλήσεις σε σταθερά και 0,03€ ανά λεπτό για κλήσεις σε κινητά, χωρίς ΦΠΑ.

Οι αντίστοιχες τιμές στο Skype είναι 0,02€ ανά λεπτό για κλήσεις σε σταθερά και 0,068€ ανά λεπτό για κλήσεις σε κινητά.

Από τη σελίδα του Google Voice ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα ποσά των 10€, 25€ και 50€ και αν δεν μείνει ικανοποιημένος, μπορεί να πάρει πίσω το υπολειπόμενο ποσό μέσα σε ένα χρόνο από την ημέρα που το πρόσθεσε.

Τέλος, εκτός από αυτό το νέο χαρακτηριστικό του Hangouts που έχει στόχο το Skype και τη Microsoft κυρίως και δευτερευόντως τα Viber και WhatsApp, η Google άλλαξε και την εμφάνιση της εφαρμογής με το νέο Material Design, που αναμένεται στο επερχόμενο Android L.

Εκτός από την εφαρμογή του Hangouts (Android – iPhone), μόνο οι Android χρήστες θα χρειαστεί να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Hangouts Dialer.

Πηγή: e-pcmag.gr

Προηγούμενο άρθροΕξετάσεις ελληνομάθειας στην Λευκάδα
Επόμενο άρθροΚριτική Τέχνης