Αρχική Άλλες ειδήσεις Τελετή ολοκλήρωσης μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Τελετή ολοκλήρωσης μελών του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

0

Με το σύνθημα «Μοιραζόμαστε μαζί σας τα συναισθήματα της ολοκλήρωσης μιας δύσκολη πορείας, στην οποία ήσασταν πάντα δίπλα μας», την Παρασκευή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή ολοκλήρωσης των μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της  Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών (Ε.Η.Μ.).

Το τέλος μιας επίπονης προσπάθειας για αλλαγή και η αρχή μιας νέας ζωής μακριά από τις ουσίες. Στα μέλη του προγράμματος απεξάρτησης δόθηκε η ευκαιρία να κάνουν πράξη την απόφασή τους και να επιστρέψουν στην κοινωνία καθαροί.

Κοντά τους σε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους το προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, οι οικογένειες και οι φίλοι τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτα Μητροκώστα, ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Χρήστος Μαντάς, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Δήμαρχος Ζίτσας κ. Μιχάλης Πλιάκος, ο Εκπρόσωπος του Δήμου Ηγουμενίτσας  κ. Δονάτος Μαρτίνης, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Δημήτρης Κατηρτζίδης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΘΕΑ κ. Γιώργος Μπαρδάνης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΘΕΑ κ. Βάσω Παπαδιώτη και το Επίτιμο μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΕΘΕΑ κ. Γεράσιμος Νοταράς, καθώς και εκπρόσωποι των Δικαστικών και Κοινωνικών φορέων της πόλης.

Το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ μαζί με τα μέλη, τους αποφοίτους, το προσωπικό, τον Σύλλογο Οικογένειας και τους εθελοντές του συνεχίζει να παλεύει για το δικαίωμα όλων στην υποστήριξη, τη φροντίδα και την κοινωνική ένταξη.

Προηγούμενο άρθροΤηλυκράτης: Δηλώσεις προπονητή και παικτών για τον αγώνα με τον “Ρήγα Φεραίο”
Επόμενο άρθροΤα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα