Αρχική Top Stories Χρυσό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ ο Φυτόπουλος-Ασημένιο η Ιωακειμίδου

Χρυσό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ ο Φυτόπουλος-Ασημένιο η Ιωακειμίδου

0

Το Σάββατο 12/05/2018 στο ΔΑΚ Τρικάλων διεξήχθη η Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών και παράλληλα το αντίστοιχο Διασυλλογικό Εξάθλου Παμπαίδων Α’.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με τις Γεωργιάννα Ιωακειμίδου και Χριστιάννα Πλαγιώτη στο Α/Γ και τον Κων/νο Φυτόπουλο στο Έξαθλο.

Η Γεωργιάννα ξεπέρασε το 1,62μ στο άλμα εις ύψος και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. Η αθλήτρια δείχνει να σταθεροποιείται σε άλματα κοντά στο ρεκόρ της και μένει ένα κλικ για να κάνει την υπέρβαση στους ακόμη πιο σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν.
Ο Κων/νος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, αφού κέρδισε με ατομικό ρεκόρ τα 4 από τα 6 αγωνίσματα (100μ εμπ: 14’’43, μήκος: 5,70μ, σφαίρα: 14,35μ, ακόντιο: 41,76μ), συγκέντρωσε 4.293 βαθμούς στο σύνολο σημειώνοντας επίσης ατομικό ρεκόρ, 448 βαθμούς πάνω από τον αντίστοιχο περσινό αγώνα και 242 βαθμούς πάνω από τον αγώνα του Πανελληνίου που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο.
Η Χριστιάννα Πλαγιώτη δεν αγωνίστηκε τελικά στα 800μ Γυναικών αφού είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν τον αγώνα, κατά την προθέρμανση.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συγκέντρωσε 13 βαθμούς στην αξιολόγηση από το Διασυλλογικό ΠΠ Α’ και κατετάγη 1ος μεταξύ 7 σωματείων που βαθμολογήθηκαν και 11 βαθμούς από το Διασυλλογικό Α/Γ και κατετάγη 22ος μεταξύ 28 σωματείων που βαθμολογήθηκαν.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές του συλλόγου είναι το μεθεπόμενο Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας όπου θα διεξαχθεί η μεγάλη στιβική γιορτή του Ιονίου, οι δικοί μας 8οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου με πολλές και καλές συμμετοχές επίλεκτων αθλητών και αθλητριών.

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα για εθελοντικό καθαρισμό στο Μεγάλο Αυλάκι
Επόμενο άρθροΣαλβαδόρ Νταλί