Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις 71 επαγγελματίες συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Σκιαδαρέση

71 επαγγελματίες συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Σκιαδαρέση

0

Εν όψει των επικείμενων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Επιμελητήριο Λευκάδας θα ήθελα ολόψυχα να ευχαριστήσω τους εβδομήντα ένα (71) συναδέλφους – επαγγελματίες του τόπου μας, που αποφάσισαν να συμμετέχουν στο δυναμικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δημιουργική Λευκάδα”, του οποίου έχω τη τιμή να ηγούμαι. 

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα να έχω δίπλα μου ανθρώπους που ενστερνίζονται τις ίδιες αξίες και αντιλήψεις, που επιθυμούν να ενισχύσουν τη φωνή και το ρόλο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, που έχουν όραμα για το τόπο τους και αισθάνονται την ανάγκη να συνεισφέρουν εμπράκτως στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για την ανάδειξη του επιμελητηριακού θεσμού και τη προώθηση των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου ιδιαίτερα μάλιστα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία έξι χρόνια η σημερινή διοίκηση του φορέα κατόρθωσε να αναδείξει το Επιμελητήριο, τη τεράστια σημασία του και τις δυνατότητες που διαθέτει. Πέτυχε να το βγάλει από την αφάνεια δίνοντας με το τρόπο αυτό βήμα και φωνή στον επαγγελματία. Μέσα από τις πολλές δράσεις που ανέλαβε αναδείχθηκαν με το πλέον δυναμικό τρόπο οι ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες σε κάθε τομέα της οικονομίας και τα ανταγωνιστικά παραγόμενα προϊόντα που η επιχειρηματική μας κοινότητα έχει στο δυναμικό της. Σαφώς και ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος δεδομένου ότι ο τόπος μας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη προσέλκυση τουριστών υψηλού επιπέδου και αναμφισβήτητα ο τουρισμός αποτελεί τη “βαριά μας βιομηχανία”, τη κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή της Λευκάδας.

Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε τη προσπάθεια αυτή ΕΝΩΜΕΝΟΙ, για να επιτύχουμε πολλά περισσότερα και να καταφέρουμε το νησί της Λευκάδας με τους επιχειρηματίες ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και ΔΥΝΑΤΟΥΣ  να οδεύσει στην οικονομική ανάπτυξη, που είναι η βάση και η προϋπόθεση κάθε περαιτέρω προόδου.

Είμαστε αποφασισμένοι να εξακολουθήσουμε να εργαζόμαστε ακαταπόνητα, μεθοδικά, με όραμα και στόχο.

Η Λευκάδα μας χρειάζεται να εκπροσωπηθεί επάξια και να καθοδηγηθεί στη σύγχρονη πραγματικότητα και αυτό θα το πράξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑ”

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ

 

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή της ΦΕΛ στη λιτανεία πιστού αντιγράφου της Εικόνας της Φανερωμένης στην Ηλιούπολη
Επόμενο άρθροΗ “Λευκογαία” και ο “Ευκλέας” συμμετέχουν στο Forum Λευκάδας