Αρχική Ειδήσεις Το αυστριακό κρατικό κανάλι ORF III στα Ιόνια Νησιά

Το αυστριακό κρατικό κανάλι ORF III στα Ιόνια Νησιά

0

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ‘ORF III’ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

Στο πλαίσιο των επαφών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων που έγιναν κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης “Ferien” 2017 στη Βιέννη, επισκέφτηκε τα νησιά μας το τηλεοπτικό συνεργείο «GEUS-T.V», για λογαριασμό του κρατικού καναλιού της Αυστρίας ‘ORF III’ και συγκεκριμένα σε Κέρκυρα, Παξούς, Αντιπάξους, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη (στη Ζάκυνθο είχε πάει το εν λόγω συνεργείο προ διετίας).

Η προβολή θα γίνει σε ειδική εκπομπή του “ORF III” που λέγεται “Besser Reisen”(καλύτερα ταξίδια), με video  διάρκειας 25 λεπτών περίπου και εν συνεχεία θ’ αναρτηθεί στο facebook.

Επίσης θα δημιουργηθεί ένα σύντομο video clip για τα Ιόνια Νησιά διάρκειας 3-4 λεπτών στους παρακάτω συνδέσμους: www.besserreisen και www.krone.tv/reisen.

Η δράση αυτή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα καταστήσει  τα Ιόνια Νησιά ακόμη πιο δημοφιλή στην Αυστριακή αλλά και γενικότερα στις Γερμανόφωνες αγορές, αυξάνοντας και σε συνάρτηση με άλλες δράσεις τη ζήτηση του τουριστικού κοινού από τις χώρες αυτές.

Η συμβολή των τουριστικών και ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , των υπευθύνων των μουσειακών και αρχαιολογικών χώρων  αλλά και των υπευθύνων των διαφόρων αξιοθέατων, ήταν πολύτιμη στην επιτυχία των τηλεοπτικών γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

Στην Κέρκυρα το ξενοδοχείο ‘’Kontokali Bay Resort and Spa”, To Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, τη Διεύθυνση της εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου και τη Διεύθυνση του Μουσείου Αχίλλειον, το ξενοδοχείο ΄΄Koral”, το τουριστικό πρακτορείο “plotin”, το εστιατόριο ‘’imabari’’ και την ακτοπλοϊκή εταιρεία “kamelia lines”.

Στους Παξούς το Δήμο Παξών και προσωπικά το Δήμαρχο κ. Σπύρο Βλαχόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Λύχνο. Παραθέτουμε την  ιστοσελίδα του Δήμου Παξών για περισσότερες λεπτομέρειες: http://www.paxi.gr/web/index.php/art/154/1/1144/to-sunergeio-tis-austriakis-tileorasis-ORF-stous-paksous-.html

Στη Λευκάδα τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανόλη Θερμό, την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ‘’Μπρούμης’’ του κ. Γ. Ανυφαντή,  το Διευθυντή της ‘’μαρίνας Λευκάδας’’ κ. Σπύρο Δαλό, το πλοίο ‘’Μεγανήσι’’,  το εστιατόριο ‘’ERRIKOS’’ στο Μεγανήσι, το ξενοδοχείο ‘’ionian blue’’, το ξενοδοχείο ‘’Νυδρίον’’ στο Νυδρί καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρεία ‘’westferry’’.

Στην Ιθάκη ευχαριστούμε τον Έπαρχο κ. Σπύρο Τσιντήλα.

Στην Κεφαλονιά  το Δήμο Κεφαλονιάς  για την είσοδο του τηλεοπτικού συνεργείου   στα σπήλαια, Την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς  & Ιθάκης,  το ξενοδοχείο ‘’Mediterranne’’, την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων ‘’Mercuri’’, την ακτοπλοϊκή εταιρεία ‘’Ιonion Pelagos’’, το ξενοδοχείο ‘’Apollonion’’ και το εστιατόριο ‘’ ψητό’’.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Προηγούμενο άρθροΠροκήρυξη του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Ποίησης 2017
Επόμενο άρθροΣεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Μυτιλήνης -Κατέρρευσαν σπίτια