Αρχική Ειδήσεις Ακούστε την συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για τον ισολογισμό χρήσης...

Ακούστε την συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο για τον ισολογισμό χρήσης 2014

0

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ειδική συνεδρίαση για έγκριση της έκθεσης και κατάρτισης απολογισμού, ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2014 του Δήμου Λευκάδας (σχετ. η αρ. 29/17 απόφαση Ο.Ε.)

Στην εισήγηση του ο κύριος Νικητάκης ανέφερε ότι μέχρι τον μήνα Μάιο κάθε χρόνο οφείλει η οικονομική υπηρεσία να δίνει στην οικονομική επιτροπή τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους.

Όταν η δημοτική αρχή παρέλαβε τον Δήμο, είχε ψηφιστεί μόνο ο ισολογισμός του 2011, οι διαδικασίες έτρεξαν και τώρα έπρεπε να ψηφιστεί του 2014, με τον ίδιον να εκτιμά ότι σε δυο με τρεις περίπου μήνες να ψηφιστεί του 2015 και μέσα στο 2017 να έρθει και του 2016 και να ακολουθείτε μια νορμάλ κατάσταση.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται και στον Καλλικράτη και η συνένωση πέντε δήμων, δυο κοινοτήτων που χρησιμοποιούσαν διαφορετικά λογιστικά πρότυπα.

Μάλιστα το παρών έδωσε ο ορκωτός λογιστής Γιάννης Παπαδόπουλος που αναφέρθηκε αναλυτικά σε οικονομικά στοιχεία και απάντησε σε ερωτήσεις των επικεφαλείς.

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση:

Πηγή: lefkadatoday.gr

Προηγούμενο άρθρο3οι ενδοσχολικοί αγώνες συνθέτων από τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας
Επόμενο άρθροΝέα διάκριση για τον Φίλανδρο στην Πάτρα