Αρχική Ειδήσεις Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Βόνιτσας-Λευκάδας

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Βόνιτσας-Λευκάδας

0

trvo

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Βόνιτσας-Λευκάδας στο ύψος των σφαγείων «ΚΙΡΚΗ».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νώντας Νικάκης
-TO ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ –ΛΕΥΚΑΔΑΣ
-Άλλο ένα τροχαίο χθες το πρωί

Τροχαίο, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, σημειώθηκε χθες το πρωί στον δρόμο “καρμανιόλα” Ε.Ο. Βόνιτσας – Λευκάδας, στο ύψος των σφαγείων «ΚΙΡΚΗ».

Ακριβώς επάνω στην στροφή, ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκίνητου προσπαθώντας να αποφύγει τις λακκούβες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ξέφυγε της πορείας του και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα χτύπησε σε τσιμεντένιο κράσπεδο ντεραπάρισε και στη συνέχεια τουμπάρισε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί……….

Ήταν πολύ τυχερός όμως, διότι εκείνη την στιγμή ταξίδευαν προς Λευκάδα, υπάλληλοι του Δασαρχείου και αμέσως με την εμπειρία που έχουν ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, την πυροσβεστική υπηρεσία, αστυνομία και κέντρο υγείας. Αμέσως κατέφθασαν στο τόπο και σε χρόνο ρεκόρ όπως μου διηγήθηκε γνωστός Βονιτσάνος υπάλληλος του δασαρχείου, άνοιξαν με δυσκολία τις πόρτες του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Εκείνο το οποίο θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι όποια και αν είναι τα αίτια του δυστυχήματος και όσο υπεύθυνοι και να είναι και οι οδηγοί δεν πρέπει να κάνουμε στραβά μάτια για την ανυπαρξία του κράτους από το οδικό δίκτυο.

Παρακαλώ τους φίλους θεσμικούς και από την μεριά των φίλων Λευκαδιτών να ενώσουν την φωνή τους με την δική μας και να ενεργήσουν τώρα άμεσα για να διατεθούν τα απαραίτητα κονδύλια για τη συντήρηση της οδού και την αποκατάσταση όλων των ζημιών του δρόμου. Όπως πληροφορήθηκα επιτέλους είναι σε εξέλιξη εργασίες αναβάθμισης και θα γίνουν παρεμβάσεις από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, όπως σημειολογική ασφαλτόστρωση, καθαριότητα από θάμνους και δένδρα, κ.α. και ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί η άθλια κατάσταση του δρόμου.

Να τονίσω ότι γνωρίζω από θετική πηγή και παρακολουθώ τις ενέργειες και το ενδιαφέρον του βουλευτή της ΝΔ Λευκάδας κ. Θανάση Καββαδά για το οδικό δίκτυο και μάλιστα είναι ο μοναδικός βουλευτής μαζί με τον συγχωριανό μας βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Μωραΐτη που συχνά διαμαρτύρονται στους αρμόδιους υπουργούς σχεδόν κάθε εβδομάδα, για το οδικό δίκτυο «σφαγείο-καρμανιόλα», που είναι χαραγμένο πριν από 60 χρόνια και γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο για τη ζωή των οδηγών και επιβατών.

Λόγω της τουριστικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες μέρες η κίνηση στο δρόμο Ε.Ο. Βόνιτσας – Λευκάδας θα είναι αυξημένη, αλλά μάλλον δεν συγκινείται κανείς. Πώς λοιπόν μπορεί κάποιος να μιλήσει για ανάπτυξη στον τόπο μας, όταν ο δρόμος που συνδέει τρεις νομούς, είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση;

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή του Πανλευκάδιου
Επόμενο άρθροΚάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας σε απεργία