Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για το ΤΕΙ Λευκάδας

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για το ΤΕΙ Λευκάδας

0
pasok

pasok

ΤΕΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ!!

Γινανε του κοσμου οι προσπαθειες.
Πιεσεις, ψηφισματα,παρεμβασεις αποφασεις φορεων, για να Ιδρυθει ενα τμημα ΤΕΙ στην …πατριδα των ποιητων !!!
Εγινε το ΤΕΙ,διασκορπιστηκε σαν ΤΕΙ Ιονιων νησων σ ολα τα νησια,μα ηρθε κι αυτουνου η ωρα, αντι να αυξηθουν οι σχολες ναρθει μια κυβερνηση και να το ΚΛΕΙΣΕΙ,στο ονομα της “οικονομιας και της καλυτερης λειτουργιας της ακαδημαικης κοινοτητας”..
Η ταφοπλακα μπηκε επισημα χθες στην Κερκυρα οπου στο δηθεν..αναπτυξιακο συνεδριο, ο κ. Τσιπρας, εχοντας στο νου του το αναμενομενο φιασκο Ερντογαν, διαβασε οτι του εγραψε ο Γαυρογλου,δηλαδη την καταργηση των σχολων ΤΕΙ στην Λευκαδα με την δηθεν ενδωματωση του ΤΕΙ Ι.Νησων με το Ιονιο πανεπιστημιο που ιδρυσε ο Ανδρεας Παπανδρεου.
Βεβαια, ο περιφερειαρχης Ιονιων νησων καταφερε να σωσει την σχολη στην Κεφαλονια,την πατριδα του ,οπως επισης κι ο υπουργος Στ.Κοντονης της δικης του πατριδας,της Ζακυνθου.
Η Λευκαδα απουσα απ την διαδικασια,χανει τις σχολες της με πολυ,παραπολυ δυσαρεστες συνεπειες για τον τοπο μας.
Δεν θα μπουμε στο τρυπακι των μονιμως αντιθετων με το ΤΕΙ περι κονομας των καφε και των δωματιαδων διοτι ειμαστε ρεαλιστες και βλεπουμε στην σωστη διασπορα των ευκαιριων σε ολη την περιφερεια,πολυ δε περισσοτερο στη Λευκαδα με την γεωγραφικη κεντροβαρυκοτητα και την ευκολη, δωρεαν και απροσκοπτη προσβαση.
Οσο για τις προσπαθιες καποιων να το σωσουν,ουτε φωνη απ τον αντιπεριφεριαρχη και τον δημαρχο (αυτος κανει συσκεψεις με τον..αντιπροεδρο των ΑΝΕΛ!!)και πολυ αναιμικα (ισα για τα ματια του κοσμου) τις ερωτησεις του βουλευτη.
Η Λευκαδα θα πλαναται στον αστερισμο των κουφιων υποσχεσεων αλλα της θλιβερης πραγματικοτητας οτι επι των ημερων της κυβερνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χανει τις σχολες του ΤΕΙ που με κοπο αλλα με οραμα ιδρυσε το ΠΑΣΟΚ.
Ο κοσμος καλειται να αντιδρασει και να ανολιστει τα…σιωπηρα εγκληματα που γινονται καθημερινα εις βαρος του.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

Προηγούμενο άρθροΤο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την απόλυση των δυο καθαριστριών του Νοσοκομείου
Επόμενο άρθροH Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών για το ζήτημα της καθαριότητας