Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για τον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας για τον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

0

imimarathonios-6os

Το Σάββατο 07 Μαΐου 2016 στις 07:00 μμ., θα διεξαχθεί ο «6ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος». Λίγο νωρίτερα στα πλαίσια της ίδιας διοργάνωσης θα διεξαχθεί Λαϊκός Δρόμος Υγείας 5 και 10 χλμ, καθώς και Δρόμος Υγείας 1000μ για μαθητές Δημοτικού –Γυμνασίου στο Πάρκο Παραλίας της πόλης της Λευκάδας.

Ο Δήμος είναι συνδιοργανωτής αυτής της σπουδαίας εκδήλωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό, συμβάλλοντας με τις δικές του δυνάμεις στην όσο το δυνατόν πιο καλή διοργάνωση.

Πρόκειται για μία γιορτή, που προάγει τον αθλητισμό μέσα από το δρομικό κίνημα, αναδεικνύει τις ομορφιές της Λευκάδας, αναβαθμίζει την στάση ζωής μας, ενώ ταυτοχρόνως προβάλλει την γνωστή φιλοξενία των κατοίκων του νησιού μας.

Καλούμε τους κατοίκους της Λευκάδας, να συμμετάσχουν στον «6ο Ημιμαραθώνιο», να χειροκροτήσουν τους αθλητές σ’ όλο το μήκος των διαδρομών και για να έχουμε ακόμα μεγαλύτερο συντονισμό να πειθαρχήσουμε όλοι, στις ρυθμίσεις τάξης της Τροχαίας και μέτρων ασφαλείας που έχουν εκπονηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Καλή επιτυχία στον «6ο Πράσινο Λευκάδα Ημιμαραθώνιο Λευκάδας» «SUNSET RUN»

Με τιμή

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού

Σπύρος Πολίτης.

Προηγούμενο άρθρο24ωρο κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 8 Μαΐου
Επόμενο άρθροΕκδήλωση την Κυριακή του Θωμά στην Ι.Μ. Κόκκινης Εκκλησιάς