Αρχική Ειδήσεις Ανακοινώσεις Ανακοίνωση του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας

Ανακοίνωση του Σωματείου Ζωόφιλων Λευκάδας

0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ – ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ

1. Παραλάβαμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων των σκύλων που προσκομίστηκαν στο Δημοτικό κτηνιατρείο τον Οκτώβριο του 2016. Τις προσεχείς ημέρες, πιθανόν να είναι στα χέρια μας και τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων των σκύλων που προσκομίστηκαν τον Δεκέμβριο 2016.

Βρέθηκαν :

  • ένα θετικό στην λεισμάνια (η οικογένεια που το φιλοξενεί έχει ειδοποιηθεί και το σκυλί ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία)
  • πέντε ύποπτα, τα οποία πρέπει να υποστούν επαναληπτική αιμοληψία και ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.
    Όσοι δεν ειδοποιηθούν τηλεφωνικά εντός δύο ημερών, σημαίνει ότι τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων των σκύλων τους, ήταν αρνητικά στην λεισμάνια.

1. Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν κουτάβια ή ενήλικα ζώα, τα οποία έχουν καρτέλα στον Δήμο Λευκάδας, ας επικοινωνήσουν το συντομότερο μαζί μας.
2. Στο Δημοτικό κτηνιατρείο Λευκάδας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου, πρόγραμμα στειρώσεων – εμβολιασμών – κλπ
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΩΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΣΜΑΝΙΑ ΣΚΥΛΩΝ!!!!!

Το πρόγραμμα οργανώνεται από το σωματείο μας, για να προλάβουμε τις εποχιακές εγκυμοσύνες. Περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε προσεχώς.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΖΩΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ 6943212791.

Προηγούμενο άρθροΟ Σπύρος Σπύρου για όσα είπε ο νυν Περιφερειάρχης
Επόμενο άρθροΚρίσιμο ματς της Νίκης με τον Αθηναϊκό την Κυριακή – Δηλώσεις Δουβίτσα